10× viac produktov za najlepšie ceny
10× viac produktov za najlepšie ceny

GRAEF D 1000

GRAEF D 1000

Diamantový brúsič rezných kotúčov Graef D 1000 je určený na brúsenie hladkých kotúčov, ktorými po nabrúsení prereže list papiera bez zadrhávania a zubov. Stačí ho umiestniť na elektrický krájač do držiaka na potraviny a podľa návodu naostriť. Celý popis
50,90 €
Tovar od: MALL
50,90 €
Získajte dopravu ZADARMO so
Posledný kus
Vrátenie zadarmo cez Packetu
Zánovné

Už zajtra na výdajnom mieste
4.6.2024 na vašej adrese

Popis

Diamantový brúsič rezných kotúčov

Diamanty sa kupujú pre ženy a tiež pre ich elektrické krájače. Jedným takým je aj tento diamantový brúsič, ktorý brúsi hladké kotúče. Po nabrúsení prereže aj list papiera bez zadrhávania zubov.

Časté otázky

Na aké typy potravín sa používajú jednotlivé typy rezných kotúčov

Ozubený rezný kotúč je ideálny pre väčšinu druhov chleba (a to aj s tvrdou kôrkou), syr, studené nárezy, zeleninu a ovocie.

Hladké sú určené na krájanie veľmi tenkých plátkov vyššie uvedených potravín, najmä na veľmi tenké plátky šunky alebo carpaccia.

Môj krájač je vybavený bezpečnostným automatickým vypínacím zariadením. Spínač na krájači ale nefunguje.

V tomto prípade je možné, že je zapnutá detská poistka (v dolnej časti, po pravej strane). Vytiahnite zamykací mechanizmus von a znovu stlačte spínač.

Po vyčistení krájača sa nôž otáča pomaly, takmer sa zastaví. Čo s tým mám robiť?

Po vyčistení namažte vazelínou všetky dôležité časti, najmä stierací krúžok, nôž, prevodové koliesko, skrutky noža. Podrobné informácie nájdete v návode na obsluhu.

Čo znamená držiak GENIO

GENIO je držiak krájaných potravín vyvinutý špeciálne firmou GRAEF. Nastaviteľná opierka sa priebežne prispôsobuje veľkosti a váhe jednotlivých krájaných potravín a zaisťuje tak optimálnu polohu pre krájanie. Dodatočné upevnenie krájanej potraviny, ako je to u iných krájačov, preto odpadá. Držiak GENIO tak v plnej miere zabezpečuje, že žiadny tvar krájanej potraviny neskĺzne alebo sa neodvalí preč. Nezáleží na tom, čo krájate – aj malé kúsky zeleniny alebo húb tak nakrájate úplne perfektne.