10× viac produktov za najlepšie ceny
10× viac produktov za najlepšie ceny
Kód: 1013514

Alavis Single Maxík 600 g

Alavis Single Maxík 600 g

Novinka
Využite dopravu zadarmo na 3 mesiace a zľavu 10 % na prvý nákup! Staňte sa členom MALL klubu pre miláčikov a tieto a ďalšie výhody sú vaše Registrujte sa nezáväzne a zadarmo.
Prípravok proti zápalu a bolesti, na spevnenie väzov a šliach a na regeneráciu a relaxáciu svalov. Ultra čistá podoba látky MSM v kombinácii s vitamínom C. Veľkosť balenia: 600 g
Celý popis
28,90 €
Tovar od: MALL
28,90 €
Získajte dopravu ZADARMO so
Posledný kus
Vrátenie zadarmo cez Packetu

Už zajtra na výdajnom mieste
11.6.2024 na vašej adrese

Popis

Proti zápalu a bolesti a na spevnenie väzov a šliach

ALAVIS™ Single Maxík obsahuje ultra čistú podobu látky MSM v kombinácii s vitamínom C

ALAVIS™ Single Maxík má analgetický, protizápalový, vazodilatačný a antiedematózny účinok. Má svoje uplatnenie ako doplnok liečby degeneratívneho a zápalového postihnutia pohybového aparátu (artróza, artritída).

ALAVIS™ Single Maxík sa vďaka svojim antioxidačným a detoxikačným účinkom podieľajú tiež na odbúravaní poškodeného kĺbového tkaniva. Taktiež sa dá ako doplnok úspešne využiť v alergológii pre zmiernenie alergických prejavov či v dermatológii pre vyššiu kvalitu srsti, kože a kožných derivátov.

Veľkosť balenia: 600 g prášku

Dávkovanie

Stredné plemená 15–25 kg 1/4 opatrenia Veľké plemená 25–35 kg 1/3 opatrenia
35–45 kg 1/2 opatrenia Obrie plemená 45–55 kg 2/3 opatrenia
55–75 kg 3/4 opatrenia
75 kg a viac 1 opatrení

Podávajte túto dávku dvakrát denne počas prvých 14 dní a potom pokračujte v podávaní odporúčanej dávky raz denne; v prípade chronických problémov po dlhú dobu.

Návod na použitie: Prášok aplikujte podľa odporúčaného dávkovania priamo do úst denne. Zmiešajte s kúskom krmiva alebo nalejte na krmivo alebo granule.

Doba použitia: Nie je časovo obmedzená. V prípade dlhodobého podávania neboli hlásené žiadne závažné nežiaduce účinky.

Upozornenie: Pre kĺbové problémy je vhodné podávať ALAVIS™ Single Maxík spoločne s chondroprotektívnymi prípravkami ako je ALAVIS™ Kĺbová výživa (ALAVIS™ Kĺbová výživa).