10× viac produktov za najlepšie ceny
10× viac produktov za najlepšie ceny
Kód: 48530455

shumee Injektor na mäso + 3 ihly Ruhhy 23055

shumee Injektor na mäso + 3 ihly Ruhhy 23055

Partnerský predaj - cenu dopravy určuje partner
Injektor na mäso + 3 ihly Ruhhy 23055 Celý popis
15,19 €
Tovar od: Greatstore
15,19 €
Získajte dopravu ZADARMO so

28.11.2024 na výdajnom mieste
28.11.2024 - 29.11.2024 na vašej adrese

Popis

INJEKČNÁ STRIEKAČKA NA INJEKCIU ŠUNKOVÉHO MÄSA + 3 IHLY ODPORÚČAME PRI VÝROBE MÄSOVÝCH VÝROBKOV – mäsový injektor pomáha pri príprave chutných a dobre dochutených mäsových výrobkov. Umožňuje vstreknúť mäso soľným nálevom, ktorý urýchli jeho vytvrdzovanie a rovnomerne ho osolí, a tiež umožňuje okoreniť mäso „zvnútra“. OPÄTOVNE POUŽITEĽNÉ – ihly a striekačky na mäso sa dajú úspešne použiť mnohokrát. Po skončení práce ich stačí umyť a osušiť a budú pripravené na ďalšie injekcie. V SÚČASTI AŽ TRI RÔZNE IHLY – sada obsahuje nielen 50 ml injekčnú striekačku na šunku, ale aj tri ihly. Každá ihla je iná, čo zvyšuje možnosti použitia striekačky na mäso. Môžete nájsť ihlu s jedným otvorom, dvoma otvormi a piatimi otvormi. GUMOVÉ TESNENIE – vstrekovač mäsa je vybavený aj užitočným gumeným tesnením. Vďaka tomu sa nemusíte báť, že marináda vytečie namiesto toho, aby sa dostala k mäsu na správne miesto. ŠPECIFIKÁCIA – materiál: PCTG, ostatné: PP + nerez + silikón + 3 nerezové ihly; kapacita: 50 ml; upevnenie ihly: luer; počet ihiel: 3; rozmery: 7,7 × 23 × 3,5 cm; hmotnosť: 0,092 kg; hmotnosť: 0,125 kg. ŠPECIFIKÁCIA: materiál: PCTG, ostatné: PP + nehrdzavejúca oceľ + silikón + 3 ihly z nehrdzavejúcej ocele kapacita: 50 ml uchytenie ihly: luer počet ihiel: 3 rozmery: 7,7 × 23 × 3,5 cm hmotnosť: 0,092 kg hmotnosť: 0,125 kg VRÁTANE: injekčná striekačka 3 ihly Pripravovať si údeniny a obedové mäso vlastnými rukami je nielen móda, ale aj spôsob, ako sa zdravšie stravovať. Nevyhnutným doplnkom je striekačka na mäso, vďaka ktorej je príprava mäsa oveľa jednoduchšia. Vstrekovanie soli a korenia s marinádou uľahčuje úpravu mäsa, zvyšuje jeho chuť a robí výrobky šťavnatejšie.