Značka
Cena
Štítok
Dostupnosť
Predajca
Farba
U nás na MALL.sk predávame viac ako 1 000 000 produktov, medzi nimi aj Brúsky na nože. Nakúpte u nás a získajte neoceniteľné výhody:
- U nás čakať nemusíte – nákup vám privezieme ešte dnes.
- Chcete si tovar vyzdvihnúť sami? Máme viac ako 1 500 výdajných miest na každom rohu.
- Potrebujete si vybraný tovar z kategórie Brúsky na nože najprv vyskúšať?S MALL Pay odložíte platbu za nákup pokojne až na 30 dní.
- Ak nebudete spokojní, môžete nám tovar vrátiť do 14 dní .
- Máte nejaké otázky? Zákaznícka podpora MALL.sk funguje 24 hodín denne.
Ušetrite čas a pozrite si najpredávanejší tovar zo sekcie Brúsky na nože alebo najlepšie hodnotené produkty tejto kategórie. Pre tých, ktorí chcú ušetriť aj peniaze, odporúčame výpredajový tovar za bezkonkurenčné ceny.
Najpredávanejšie
- Radiť podľa
- Odporúčame
- Najnižšej ceny
- Najvyššej ceny
- Hodnotenia
- Najpredávanejšie
Náhradný diel k špeciálnej sade G21 Profi, pre presné a dokonalé ostrenie, 4 zrnitosti brúsneho bloku, v balení 4 ks brúsnych blokov s rôznou zrnitosťou #360, #600, #800 a #1000.
môžete mať 09.10 - 11.10
Ostrič na nože sa používa na brúsenie kuchynských nožov.
môžete mať 11.10 - 15.10
Ostriaci strojček 430×22mm oválny Ostrič s dĺžkou 430 mm sa používa na ostrenie nožov. Vhodný na domáce a profesionálne použitie.
môžete mať 08.10 - 09.10
Třístupňový Brousek na Nože s Ergonomickou Rukojetí je ideální doplněk pro vaši kuchyň. S rozměry 215×50×63 mm a hmotností 180 g, tento brousek je snadno skladovatelný a pohodlný k použití. Jeho ergonomická rukojeť zajišťuje bezpečné a pohodlné broušení nožů.
môžete mať 14.10 - 16.10
Ostrič nožov s keramickým kotúčom as kotúčom s diamantovými časticami je určený na brúsenie tupých nožov a následné dobrusovanie.
Momentálne nedostupné
Profesionálna ostriaca sada na všetky typy nožov.
môžete mať 09.10 - 11.10
Rashple str.sec set 250/2 3-dielny
môžete mať 08.10 - 09.10
Ráčny PRP 300/2 28×9
môžete mať 08.10 - 09.10
Ostrič pre jednoduché a bezpečné ostrenie sekier a nožov.
môžete mať 11.10 - 15.10
Brúska na kuchynské nože, nožnice, sekery, Skärpa
môžete mať 07.10 - 08.10
Trojfázový brúsič nožov Skärpa II 3v1
môžete mať 07.10 - 08.10
Brúska na nože a nožnice Veľmi rýchly a pohodlný spôsob ostrenia nožov.
môžete mať 11.10 - 15.10
Brúsky na nože
Brúsky na nože sú pre zachovanie ostrosti nožov nepostrádateľné. Aké brúsky sú na trhu, ako často brúsiť nože a prečo pravidelne používať ocieľku?
Elektrická brúska na nože uľahčí prácu
- Elektrické brúsky sú opatrené elektromotorom, ktorý poháňa brúsne kotúče. Brúsenie kuchynských nožov je tak rýchle, jednoduché a výrazne efektívnejšie, než je tomu u ručných brúsiek.
Ručná brúska na nože
- Mechanické brúsky na nože sú vhodné pre začiatočníkov, ktorí s brúsením nožov nemajú žiadne skúsenosti. Mechanické brúsky sú opatrené dvoma brúsnymi kotúčmi (zvyčajne kombinácia keramiky a diamantového brusiva). Štrbinou medzi nimi opakovane preťahujete nôž, čím dochádza k jeho nabrúseniu.
Brúska na nože s prísavkou spoľahlivo drží na mieste
- Brúska môže byť vybavená podtlakovou prísavkou, ktorá ju spoľahlivo zafixuje. Brúsenie je tak pohodlnejšie. Po ukončení brúsenia brúsku uvoľníte jednoducho pomocou páčky.
Brúska na keramické nože
- Ručné brúsky sú určené špeciálne na brúsenie sád keramických nožov. Brúsky používajú na brúsenie tvrdší materiál (zirkónová keramika a diamantové brusivo), než sa vyskytuje u bežných brúsikov na nože. S bežnou brúskou teda keramický nôž kvalitne nenabrúsite.
Ocieľka na nože udržuje ostrie noža vo forme
- Kým brúsku na nože používame v prípade, keď sú nože tupé, ocieľku by sme mali používať pravidelne na udržanie ostrosti čepele, najlepšie pred každým použitím noža. Ocieľka môže byť vyrobená z keramiky, nožiarskej ocele a pod. s plastovou rukoväťou.
Ostrič nožov Fiskars
- Ostriče nožov Fiskars sú obľúbené pre kvalitné prevedenie, nízku obstarávaciu cenu a široké možnosti brúsenia - s brúskou Fiskars môžete brúsiť dokonca aj sekery. Je vhodná pre pravákov aj ľavákov.
Ako často brúsiť nože?
- Ocieľkou by ste mali nôž prebrúsiť minimálne 1× týždenne. U bežne používaných kuchynských nožov by malo brúsenie prebehnúť každé cca 2 mesiace, alebo vždy, keď dôjde ku otupeniu, alebo poškodeniu ostria noža.
K brúseniu sa používajú tiež brúsne kamene na nože najrôznejších hrúbok. Brúsne kamene vyžadujú však viac skúseností než bežné elektrické a ručné brúsky.