10× viac produktov za najlepšie ceny
10× viac produktov za najlepšie ceny
Kód: 26230652

Kaminer Teplomer do grilu a údiarne PK006

Kaminer Teplomer do grilu a údiarne PK006

2 hodnotenia
Partnerský predaj - cenu dopravy určuje partner
TEPLOMER NA GRILOVANIE A ÚDENIE ROBUST – je vyrobený z vysoko kvalitnej nehrdzavejúcej ocele, ktorá je mimoriadne pevná a odolná voči vysokým teplotám. Na priame a nepriame meranie teploty sa vám bude hodiť teplomer do udiarne/grilu. Vyrobené z vysoko kvalitnej žiaruvzdornej nehrdzavejú
2,70 €
Tovar od: Aga24
2,70 €
Získajte dopravu ZADARMO so
u zásielok od 12,9 €

3.10.2024 na výdajnom mieste
3.10.2024 na vašej adrese

Popis

TEPLOMER NA GRILOVANIE A ÚDENIE

  • ROBUST – je vyrobený z vysoko kvalitnej nehrdzavejúcej ocele, ktorá je mimoriadne pevná a odolná voči vysokým teplotám. Na priame a nepriame meranie teploty sa vám bude hodiť teplomer do udiarne/grilu. Vyrobené z vysoko kvalitnej žiaruvzdornej nehrdzavejúcej ocele.
  • VEĽKÝ TEPLOTNÝ ROZSAH – teplomer pracuje v teplotnom rozsahu od 0 °C do + 250 °C, čo umožňuje dokonalú kontrolu počas údenia aj grilovania. Tolerancia chyby je približne. +/- 1 °C, čo zaručuje úplnú kontrolu teploty vo vnútri grilu/ rúry.
  • ANALÓG – vynikajúci analógový teplomer. Súčasťou súpravy je kryt na zakrytie sondy, ktorý sa dá použiť aj na jej podopretie – má praktický „klip“ ako pero.
  • VEĽKÝ ciferník – teplomer má veľký ciferník, vďaka ktorému je teplota čitateľná. Zobrazuje symboly a červenú značku maximálnej teploty, ktorú by mal pokrm dosiahnuť. Zobrazenú teplotu môžete bez problémov odčítať, aj keď spotrebič veľmi fajčí.
  • ŠPECIFIKÁCIE – teplotný rozsah: od 0 °C do +250 °C, tolerancia chyby: približne +/- 1 °C, rozmery (výška/šírka): 5/7,5 cm, hmotnosť balenia: 40 g.

ŠPECIFIKÁCIE

  • teplotný rozsah: od 0 °C do + 250 °C
  • tolerancia chyby: približne do +/- 1 °C
  • rozmery (výška/šírka): 5 / 7,5 cm
  • hmotnosť v balení: 40 g

Každý, kto aspoň raz griloval alebo údil, veľmi dobre vie, že kontrola teploty je pri tejto činnosti veľmi dôležitým bodom. Príliš nízka teplota spôsobí, že produkty budú surové, príliš vysoká teplota môže spôsobiť spálenie potravín. Meranie teploty „od oka“ je pomerne náročné, takže akchcete mať úplnú kontrolu nad procesom údenia alebo grilovania, mali by ste mať špeciálny teplomer na grilovanie/pečenie.