10× viac produktov za najlepšie ceny
10× viac produktov za najlepšie ceny
Kód: 34916114

Drevené kúsky na údenie Big Chunks 3 kg - Almond

Drevené kúsky na údenie Big Chunks 3 kg - Almond

Partnerský predaj - cenu dopravy určuje partner
Ak cheme dosiahnúť intenzívny a dlhotrvajúci dym, odporúčame použiť drevené kúsky na údenie. Tie sa odporúčajú pred vložením do grilu na hodinu namočiť. Ak chceme údiť dlhšie, použijeme väčšie kusy („big chunks“) a ak chceme údiť kratšie, zvolíme menšie kúsky („chunks“).
25,90 €
25,90 €
Vrátenie zadarmo cez Packetu

26.11.2024 - 27.11.2024 na vašej adrese

Popis

Drevené kúsky " Big Chunks" sú 100% prírodný a udržateľný produkt, ktorý je výrabaný z dubových sudov. Tieto sudy sú starostlivo vyberané od najlepších výrobcov vína a prémiových liehovín v Európe a v Amerike a z Andalúzskych ovocných stromov.

Drevené kúsky z dubových sudov

– whisky, sherry wine, sweet wine

Drevené kúsky z dubových sudov

TECHNICKÉ PARAMETRE:

Materiál: Americké a Európske dubové sudy z produkcie vína a liehovín.

Hrúbka: 27, 32 a 40 mm

Veľkosť: 6 – 9 cm

Doba údenia: 2 – 4 hodiny

Uvoľnovanie arómy: Po 30-tich minútach.

Drevené kúsky zo stromov oblasti Stredomoria

– almond

Drevené kúsky z dubových sudov

TECHNICKÉ PARAMETRE:

Materiál: Ovocné stromy zo Španielska – Andalúzia.

Veľkosť: 5 – 10 cm

Doba údenia: 1,5 – 2 hodiny

Uvoľnovanie arómy: Po 30-tich minútach.

Drevené kúsky na údenie sa používajú na dodanie výraznej chuti do grilovaného pokrmu pri pomalom pečení na nižších teplotách. Vhodné sú do: 

  • Keramciký gril
  • Plynový gril
  • Gril na drevené uhlie
  • Gril na pelety

Návod na použitie:

Drevené kúsky na údenie „big chunks“ môžete pred použitím namočiť na 2 – 3 hodiny do vody ale nie je to potrebné. Drevené kúsky položte priamo na uhlie do grilu, ktorý je rozohriaty na požadovanú teplotu grilovania. Keď drevené kúsky začnú dymiť, môžete jedlo nakladať do grilu.TIP! Pri údení pomocou drevených kúskov majte prieduchy na grile otvorené tak, aby kúsky nezačali horieť a udržiavajte stabilnú teplotu. Poklop grilu udržiavajte čo najviac zavretý aby dym neunikal von z grilu.