10× viac produktov za najlepšie ceny
10× viac produktov za najlepšie ceny
Kód: 34738685

Včelobal Včelobal XL rozkvitnuté, 1 ks

Včelobal Včelobal XL rozkvitnuté, 1 ks

Partnerský predaj - cenu dopravy určuje partner
Včelobal XL, 1 ks Vhodný na zabalenie celého kováčskeho bochníku či zakrytie plechu. Vďaka svojej veľkosti poriadne obalí chlebík, ktorý bude aj na piaty deň mäkký. Rozmer: 45×50 cm Prečo vlastne táto edícia vznikla?
14,20 €
Tovar od: Kuchynovo.sk
14,20 €
Posledné 2 kusy

27.11.2024 na vašej adrese

Popis

Včelobal XL, 1 ks

Vhodný na zabalenie celého kováčskeho bochníku či zakrytie plechu. Vďaka svojej veľkosti poriadne obalí chlebík, ktorý bude aj na piaty deň mäkký. 

Rozmer: 45×50 cm

Prečo vlastne táto edícia vznikla? …Rozľahlé pastviny, zahmlené rána, nekonečné výhľady, neporušená príroda, ticho a moria. Škandinávia, krajina losov, fjordov a severský folklór nás inšpiroval pri tvorbe dizajnu, ktorý si nás získal svojou jednoduchosťou a hravosťou. Preneste sa preto spolu s nami, aspoň pomyselne do jednej z najkrajších častí našej planéty.

A tak ako jar prináša so sebou pocit nových začiatkov, tak nechajte rozkvitnúť kvietky aj vo vašej “záhrade”. Vďačne za všetko, čo od prírody dostávame.

ZLOŽENIE

  • Včelobal je kombináciou 100 % BIO bavlny a unikátnej voskovej zmesi z borovicovej živice, bio SK repkového oleja a včelieho vosku.
  • Prírodný včelí vosk má antibakteriálne účinky, borovicová živica pôsobí antimykoticky teda prote plesniam, repkový olej svojimi vlastnosťami dodáva Včelobalu ohybnosť.
  • Včelobaly prešli národnými testami RÚVZ a sú certifikované na styk s potravinami.
  • Rozmer obalu v balení: XL 45×50 cm

STAROSTLIVOSŤ

  • Nemusíte sa báť, že Včelobal nasaje vône jedla, vosková vrstva je dostatočne odolná.
  • Obal sa môže umývať vo vlažnej vode. Umytý Včelobal necháte vyschnúť a môžete používať znovu.
  • Ak máte pocit, že sú obaly suché, či tvrdé, postačí, ak ich nahrejete rukami, viackrát pokrčíte a vyrovnáte, vosková vrstva takto zmäkne.
  • Je Váš včelobal už veľmi pokrčený? Postačí ho dať medzi dva papiere na pečenie a prežehliť, opäť naberie svoju čerstvosť.