CONCEPT PC5040
Domáca pekáreň Concept PC 5040 má dvanásť prednastavených programov, medzi ktoré patria aj programy na pečenie bezlepkového chleba, výrobu marmelád, zaváranín a kompótov a príprava cesta na rezance a cestoviny. Pekáreň má ďalej veľký LCD displej s popisom programov, odložený štart, nepriľnavú a vyberateľnú nádobu a dva miesiace háky.
Celý popis
Už sa nepredáva
65,70 €
Tovar od:
MALL
65,70 €
Popis
Vlastnosti
- špeciálne funkcie: pečenie bezlepkového chleba + výroba marmelád, zaváranín a kompótov + príprava cesta na rezance a cestoviny
- dva miešacie háky
- pre 750 g – 1250 g cesta
- 1 nepriľnavá vyberateľná forma: hranatá
- 12 predvolených programov
- veľký LCD displej s popisom programov
- možnosť zvoliť stupeň prepečenia kôrky: svetlá, stredná, tmavá
- odložený štart až 12 hodín
- funkcia udržania teploty po dobu 60tich minút (KEEP WARM)
- veľké okienko
- protišmykové nožičky
- nádobka s odmerkou
- formu možno umývať v umývačke riadu
- rozmery (š x v x h): 430 × 280 × 280 mm
- dĺžka prívodného kábla 80 cm
- hmotnosť 5,9 kg
- príkon: 850 W
Programy
- Basic – Základný program pre prípravu bieleho, pšeničného a žitného chleba (miesenie, kysnutie, pečenie).
- French – Príprava tzv. francúzskeho chleba s predĺženou dobou kysnutia (miesenie, kysnutie, pečenie). Výsledný bochník je nadýchaný s chrumkavou kôrkou.
- Whole wheat – Príprava chleba z celozrnného cesta (miesenie, kysnutie, pečenie). Neodporúčame použitie funkcie oneskoreného zapnutia.
- Sweet – Príprava sladkého kysnutého bochníka (miesenie, kysnutie pečenie). Používá sa pri ceste s väčším obsahom tuku a cukru. Do cesta možno pridať strúhaný kokos, hrozienka, sušené ovocie a pod.
- Super rapid – Rýchla príprava chleba so zhustenou striedkou (miesenie, kysnutie, pečenie).
- Dough – Príprava cesta na žemle, pletenky, pizzu a pod. (miesenie, kysnutie).
- Pasta dough – Príprava cesta na rezance a cestoviny (miesenie, kysnutie).
- Butter milk – Príprava chleba s použitím cmaru alebo jogurtu.
- Gluten free – Príprava tzv. bezlepkového chleba (miesenie, kysnutie, pečenie). Použijete ryžovú, kukuričnú, zemiakovú alebo pohánkovú múku.
- Cake – Príprava sladkého kysnutého bochníka (miesenie, kysnutie, pečenie). Používá sa pri cestách s väčším obsahom tuku a cukru. Na kysnutie je použitá jedlá sóda alebo kypriaci prášok do pečiva.
- Jam – Varenie džemov, zaváranín a kompótov.
- Bake – Pečenie.
Technické parametre
- príkon: 850 W
- napätie: 220–240 V
- dĺžka prívodného kábla: 80 cm
- hmotnosť: 5,9 kg
- rozmery (š x v x h): 43×28×28 cm
- farba: biela
Obsah balenia
- nádobka s odmerkou
- forma na pečenie