G21 Špalek na mäso buk 400 x 300 x 60 mm 635430
Partnerský predaj - cenu dopravy určuje partner
Každý správny kuchár vie, že správne naporcovať mäso je na prípravu pokrmu základ. K porciovanie mäsa potrebujete dve pomôcky, na ktorých kvalite skutočne záleží. Ostrý nôž alebo sekáčik a kvalitné drevený porciovanie klát.
Zľava 5 %
69,21 €
Najnižšia cena v období 30 dní pred znížením ceny.
65,55 €
Tovar od:
epotreby.sk
Zľava 5 %
69,21 €
Najnižšia cena v období 30 dní pred znížením ceny.
65,55 €
Získajte dopravu ZADARMO so
Posledný kus
27.11.2024
na výdajnom mieste
Výdajné miesta
27.11.2024 -
28.11.2024
na vašej adrese
Možnosti doručenia
Popis
Špalek na mäso G12 – najlepšia voľba pre porciovanie
- Porciovanie mäsa alebo krájanie zeleniny i tvrdých surovín na drevenej masívnej doske je šetrné k nožom aj sekáčkům na mäso, drevo netupí ich ostrie.
- Porciovanie klát využijete aj pri naklepávanie mäsa paličkou.
- O kvalitnom prevedení polena na porciovanie mäsa s veľkosťou 40 × 30 cm svedčí aj jeho hrúbka 6 cm.
Bukový klát na porciovanie je stávka na istotu
- Drevené kláty na mäso sa vyrábajú z rôznych druhov dreva, my sme pri výrobe porcovacieho polena G21 použili drevo z buku pre jeho skvelé vlastnosti.
- Na rozdiel od dreva dubového v sebe bukové drevo nemá horkosť, ktorá by sa mohla preniesť na potraviny, ani sa nedá tak ľahko znečistiť a zafarbiť, ako je tomu napríklad u dreva jaseňového alebo lipového.
- Bukový porciovanie klát je chuťovo neutrálny, tvrdý a odolný aj správne hutný.
Ako sa starať o drevené kláty na mäso
- Aby vám porciovanie klát vydržal čo najdlhšie, neumývajte ho v umývačke ani nečistite saponátmi.
- Pri správnej starostlivosti budete mať klát na porciovanie mäsa v perfektnom stave aj bez použitia chémie. Stačí, keď ho po každom použití opláchnete a necháte uschnúť, krájací dosku môžete tiež vyčistiť citrónovou šťavou alebo octom.
- Dobré je drevený klát čas od času naolejovať rastlinným alebo minerálnym olejom, aby drevo nepřesychalo.
- TIP: Pred krájaním / sekaním krvavého mäsa môžete drevený klát namočiť. Krv a šťava z mäsa nebudú do dreva tak ľahko vsakovať.
Hlavné prednosti
- Kvalitný drevený porciovanie klát s hrúbkou 6 cm.
- Chuťovo neutrálne bukové drevo.
- Prírodný materiál šetrný k ostrím nožov a sekáčov.
- Vyrobené v Českej republike.
Špecifikácie
- Materiál: bukové drevo.
- Rozmery: 400 × 300 × 60 mm.
- Hmotnosť: 5,3 kg.