10× viac produktov za najlepšie ceny
10× viac produktov za najlepšie ceny
Kód: 31381288

G21 Špalek na mäso buk 400 x 300 x 60 mm 635430

G21 Špalek na mäso buk 400 x 300 x 60 mm 635430

Partnerský predaj - cenu dopravy určuje partner
Každý správny kuchár vie, že správne naporcovať mäso je na prípravu pokrmu základ. K porciovanie mäsa potrebujete dve pomôcky, na ktorých kvalite skutočne záleží. Ostrý nôž alebo sekáčik a kvalitné drevený porciovanie klát.
Zľava 5 % 69,21 € Najnižšia cena v období 30 dní pred znížením ceny.
65,55 €
Tovar od: epotreby.sk
Zľava 5 % 69,21 € Najnižšia cena v období 30 dní pred znížením ceny.
65,55 €
Získajte dopravu ZADARMO so
Posledný kus

27.11.2024 na výdajnom mieste
27.11.2024 - 28.11.2024 na vašej adrese

Popis

Špalek na mäso G12 – najlepšia voľba pre porciovanie

  • Porciovanie mäsa alebo krájanie zeleniny i tvrdých surovín na drevenej masívnej doske je šetrné k nožom aj sekáčkům na mäso, drevo netupí ich ostrie.
  • Porciovanie klát využijete aj pri naklepávanie mäsa paličkou.
  • O kvalitnom prevedení polena na porciovanie mäsa s veľkosťou 40 × 30 cm svedčí aj jeho hrúbka 6 cm.

Bukový klát na porciovanie je stávka na istotu

  • Drevené kláty na mäso sa vyrábajú z rôznych druhov dreva, my sme pri výrobe porcovacieho polena G21 použili drevo z buku pre jeho skvelé vlastnosti.
  • Na rozdiel od dreva dubového v sebe bukové drevo nemá horkosť, ktorá by sa mohla preniesť na potraviny, ani sa nedá tak ľahko znečistiť a zafarbiť, ako je tomu napríklad u dreva jaseňového alebo lipového.
  • Bukový porciovanie klát je chuťovo neutrálny, tvrdý a odolný aj správne hutný.

Ako sa starať o drevené kláty na mäso

  • Aby vám porciovanie klát vydržal čo najdlhšie, neumývajte ho v umývačke ani nečistite saponátmi.
  • Pri správnej starostlivosti budete mať klát na porciovanie mäsa v perfektnom stave aj bez použitia chémie. Stačí, keď ho po každom použití opláchnete a necháte uschnúť, krájací dosku môžete tiež vyčistiť citrónovou šťavou alebo octom.
  • Dobré je drevený klát čas od času naolejovať rastlinným alebo minerálnym olejom, aby drevo nepřesychalo.
  • TIP: Pred krájaním / sekaním krvavého mäsa môžete drevený klát namočiť. Krv a šťava z mäsa nebudú do dreva tak ľahko vsakovať.

Hlavné prednosti

  • Kvalitný drevený porciovanie klát s hrúbkou 6 cm.
  • Chuťovo neutrálne bukové drevo.
  • Prírodný materiál šetrný k ostrím nožov a sekáčov.
  • Vyrobené v Českej republike.

Špecifikácie

  • Materiál: bukové drevo.
  • Rozmery: 400 × 300 × 60 mm.
  • Hmotnosť: 5,3 kg.