10× viac produktov za najlepšie ceny
10× viac produktov za najlepšie ceny

Silikomart Silikónová forma na čokoládu – gombíčky

Silikomart Silikónová forma na čokoládu – gombíčky

Partnerský predaj - cenu dopravy určuje partner
Nepriľnavosť silikónu oceníte pri výrobe čokoládových dekorácií s drobným zdobením, akým sú tieto drobné gombíčky.
9,60 €
9,60 €
Získajte dopravu ZADARMO so
u zásielok od 12,9 €

29.7.2024 na výdajnom mieste
29.7.2024 - 31.7.2024 na vašej adrese

Popis

Nepriľnavosť silikónu oceníte pri výrobe čokoládových dekorácií s drobným zdobením, akým sú tieto drobné gombíčky. Čoko figúrky vždy ľahko vylúpnete bez lámania. Gombíčky sú v siedmich rôznych tvaroch: okrúhly gombík, chalúpka, slnečnica, dva druhy srdiečok a dva druhy štvorcov.

Nechali sme pre vás otestovať foodblogerom:

Túto formu na čokoládové gombíky využívam celkom často. Malé čokoládky v tvare gombíkov sa páčia tak mne, ako aj mojim priateľovom a tiež menším deťom, ktoré môžu pri výrobe pomáhať. A verím, že ich to bude veľmi baviť. Vhodne zabalené sa hodia aj ako darček a rozhodne potešia viac než len darovaná tabuľka kúpenej čokolády. Čokoládky sa dajú aj ľahko zavesiť. Používam rôzne druhy čokolád: mliečnu, horkú aj bielu. Gombíky sa dajú vytvoriť tak jednofarebné z jedného druhu čokolády, ako aj napr. dvojfarebné. Rozpúšťam ich vo vodnom kúpeli a kto pracuje s čokoládou často, tak odporúčam kúpiť si priamo hrniec – vodný kúpeľ, ktorý sa dá kúpiť v tomto e-shope. Pracuje sa s ním skvelo a dá sa využiť aj na iné varenie. Pri rozpúšťaní čokolády postupujem podľa rád pána Radka Šubrta.

Rozpustená čokoláda sa potom vlieva do formy a do tejto, gombíkovej, stačí použiť 80 g. Po naliatí čokolády do formy ju plochým nožom rozotriem do všetkých otvorov, zarovnám a prebytočnú zotriem mimo formy. Pod formu preto dávam kúsok papiera na pečenie, môže sa použiť aj kúsok alobalu alebo fólie. Potom naplnenú formou niekoľkokrát z výšky hodím o dosku stola, čím sa dostanú na povrch prípadné vzduchové bublinky. Ešte raz prípadne povrch uhladím plochým nožom alebo sa dá použiť aj nejaká plastová stierka alebo niečo podobné. Snažím sa pracovať rýchlo. Nechám stuhnúť a čokoládky vyberiem. Ide to veľmi dobre, gombíky sa bez poškodenia ľahko vylúpnu z formy von, keďže je forma pružná a ohybná.

Túto formu môžem len odporučiť a všetkým prajem veľa zábavy pri výrobe čokoládových gombíkov.