10× viac produktov za najlepšie ceny
10× viac produktov za najlepšie ceny

Royal Canin Maxi Puppy 15 kg

Royal Canin Maxi Puppy 15 kg

294 hodnotenia
Novinka
Využite dopravu zadarmo na 3 mesiace a zľavu 10 % na prvý nákup! Staňte sa členom MALL klubu pre miláčikov a tieto a ďalšie výhody sú vaše Registrujte sa nezáväzne a zadarmo.
Granule sú špeciálne tvarované pre veľké plemená a ľahko sa konzumujú. Obsahujú prebiotiká a vysoko stráviteľné bielkoviny pre zdravé trávenie. Royal Canin Maxi Puppy 15 kg je krmivo pre šteňatá, ktorým podporuje prirodzenú obranyschopnosť. Vhodné pre šteňatá veľkých plemien od 2 do 15 mesiacov, ktorých váha v dospelosti bude medzi 26 a 44 kg.
84,10 €
5,61 €/kg
Tovar od: MALL
84,10 €
5,61 €/kg
Posledný kus
Iní predajci

Už zajtra na vašej adrese

Popis

Royal Canin Maxi Puppy 15 kg

Vlastnosti

  • Superprémiové granule sú vhodné pre šteňatá malých plemien od 2 do 15 mesiacov
  • Komplex antioxidantov a vitamín E podporuje prirodzenú obranyschopnosť
  • S vysoko stráviteľnými bielkovinami a prebiotikami pre zdravé trávenie
  • Tieto živiny zaisťujú dobrú stolicu a črevnú mikroflóru
  • Tvar granúl uľahčuje uchopenie a hryzenie
  • Ideálne pre psov, ktorí v dospelosti vážia nad 26–44 kg

Obsah

  • Zloženie: Mäso a výrobky živočíšneho pôvodu (dehydratované hydinové mäso), ryža, kukuričná múka, dehydratované bravčové mäso, živočíšne tuky, kukurica, izolát rastlinného proteínu (L.I.P. – proteín vybraný vďaka svojej vysokej stráviteľnosti), pšeničná múka, hydrolyzované živočíšne proteíny, minerály, repné rezky, kukuričný lepok, rastlinná vláknina, sójový olej, rybí olej, fruktooligosacharidy (0,34 %), šupky a semená psyllia, hydrolyzované kvasnice (zdroj mannanoligosacharidov), výťažky z kvasníc (zdroj betaglukánov), výťažok z nechtíka lekárskeho (zdroj luteínu), hydrolyzovaní kôrovce (zdroj glukosamínu), hydrolyzované chrupavky (zdroj chondroitínu).
  • Analytické zložky:  bielkovina 30.0 %, tuk 16.0 %, hrubá vláknina 2.8 %, popol/popolovina 7.9 %, omega-3 mastné kyseliny 0.16 %, metabolizovateľná energia 3779.0 kcal/kg