Kaminer Teplomer pre gril a kúrenie, nerezová oceľ, rozsah teplôt 0-250°C, rozmery 5x7.5 cm
Partnerský predaj - cenu dopravy určuje partner
Teploměr pro grilování a uzení je vyroben z vysoko kvalitní nerezové oceli, která je odolná vůči vysokým teplotám. Má velký rozsah teplot od 0 °C do + 250 °C s tolerancí chyb +/- 1°C a velký ciferník pro snadné čtení.
Celý popis
6,67 €
Tovar od:
Váš krásny domov
6,67 €
Získajte dopravu ZADARMO so
u zásielok od 12,9 €
3.12.2024
na výdajnom mieste
Výdajné miesta
3.12.2024 -
5.12.2024
na vašej adrese
Možnosti doručenia
Popis
TEPLÔMERA PRE GRIL A OREZÁVANIE
- ROBUSTNÝ – je vyrobený z vysoko kvalitnej nerezovej ocele, ktorá je extrémne pevná a odolná voči vysokým teplotám . Pre priame aj nepriame meranie teploty vám bude veľmi vhodný teplomera do udiarne / grilu. Vyrobené z vysoko kvalitnej, ohňovzdornej nerezovej ocele.
- VEĽKÝ ROZSAH TEPLÔTY – teplomera pracuje v rozsahu teplôt od 0 °C do + 250 °C, čo umožňuje dokonalú kontrolu ako pri orezavaní, tak pri grilovaní. Tolerancia chýb je cca. +/- 1°C, čo zaručuje plnú kontrolu nad teplotou vnútri grilu/udiarny.
- ANALÓG – vynikajúci analógový teplomera. Súprava obsahuje kryt na schovanie sondy, ktorú je možné použiť aj na jej podloženie – má praktický „klip“ ako pri guličkovej pero.
- VEĽKÝ ŠTÍT – teplomera má veľký ciferník, vďaka ktorému je zrozumiteľný údaj o teplote. Zobrazuje symboly a značku červeno, maximálnu teplotu, ktorú by malo jedlo dosiahnuť. Zobrazenú teplotu odcítate bez problémov, aj keď sa z prístroja veľa kúri.
- SPECIFIKÁCIA – teplotný rozsah: od 0 °C do + 250 °C, tolerancia chýb: do cca +/- 1 °C, rozmery (výška / šírka): 5 / 7,5 cm, hmotnosť v balení: 40 g.
SPECIFIKÁCIA
- teplotný rozsah: od 0 °C do + 250 °C
- tolerancia chýb: do cca +/- 1 °C
- rozmery (výška / šírka): 5 / 7,5 cm
- hmotnosť v balení: 40 g
Každý, kto aspoň raz griloval alebo orezal, veľmi dobre vie, že veľmi dôležitým bodom pri tejto činnosti je kontrola teploty. Príliš nízka teplota spôsobí, že produkty budú syrové – príliš vysoká teplota môže spôsobiť prehorené jedlo. Meranie teploty „od oka“ je pomerne ťažké, takže kto chce mať proces orezania alebo grilovania plne pod kontrolou, mal by mať špeciálny grilovací/udiarenský teplomera .