10× viac produktov za najlepšie ceny
10× viac produktov za najlepšie ceny
Kód: 16267245

KINGHoff SADA 12 KS HRNCOV KB-7360

KINGHoff SADA 12 KS HRNCOV KB-7360

Partnerský predaj - cenu dopravy určuje partner

12-dielna súprava hrncov s mimoriadne odolným žulovým povrchom. Z vonkajšej strany pokrytý pórovitým popraskaným povlako Celý popis

106,48 €
Tovar od: Greatstore
106,48 €
Získajte dopravu ZADARMO so
Vrátenie zadarmo cez Packetu

2.12.2024 na výdajnom mieste
2.12.2024 - 4.12.2024 na vašej adrese

Popis

12-dielna súprava hrncov s mimoriadne odolným žulovým povrchom. Z vonkajšej strany pokrytý pórovitým popraskaným povlakom Crack Design. Poskytuje zaujímavý vizuálny efekt. Vybavený sklenenými viečkami s rukoväťou Aroma Knob, v ktorej je dávkovač oleja, vďaka ktorému môžete počas varenia alebo dusenia podávať olej alebo tekuté korenie.

- Vhodné pre všetky typy sporákov: plynové, elektrické, keramické, halogénové a indukčné.

- Trojitá mramorová vrstva.

- Vonkajší plášť Crack Design

- Mimoriadne odolný voči poškriabaniu.

- Rukoväte veka s dávkovačom korenia Aroma Knob

- Môžete pripraviť chutné a zdravé jedlá, ktoré nestratia na šťavnatosti a výživovej hodnote.


Vlastnosti:

  • neohrievacie silikónové rukoväte
  • Mramorový povlak: vnútorný a vonkajší
  • Nelepivý povrch
  • Bez PFOA a PTFE
  • Vhodné do umývačky riadu.
  • Vyrobené z kovaného hliníka

Zahrnuté:

1 x hrniec s pokrievkou ~ 1,3 l , 16 cm x 8 cm

1 x Hrniec s pokrievkou, objem ~ 1,3 l , 16 cm x 8 cm

1 x Hrniec s pokrievkou, objem ~ 2,3 l , 20 cm x 9,5 cm

1 x Hrniec s pokrievkou, objem ~ 4,5 l , 24 cm x 11,5 cm

2 x atermický bakelitový základ

2 x puzdro na prenášanie pre rukoväť

Žulový nepriľnavý povlak je obohatený o žulové pokuty, vďaka čomu získava väčšiu tvrdosť. Je tvrdší ako teflón, ale zároveň si zachováva svoje výhody: nehorí, dobre distribuuje teplo. Kombinuje výhody liatiny a teflónového riadu. Má všetky výhody teflónu, je však odolnejšia proti poškodeniu, dokonca prekonáva keramické povlaky. Tento typ hrncov a panvíc umožňuje aj vyprážanie s minimálnym množstvom tuku, pretože riad sa ohrieva ako kameň a po celej svojej ploche vydáva teplo.