10× viac produktov za najlepšie ceny
10× viac produktov za najlepšie ceny
Kód: 46644983

KLAUSBERG KLAUSBERG KB-7588 1,5 kg vrecká na kladivo

KLAUSBERG KLAUSBERG KB-7588 1,5 kg vrecká na kladivo

Partnerský predaj - cenu dopravy určuje partner
KLAUSBERG KB-7588 1,5 kg vrecká na kladivo Klausberg Šunkovar je špeciálny kuchynský spotrebič určený na varenie rôznych druhov šuniek, mletého mäsa a iných mäsových výrobkov v pare. Má jednoduchú obsluhu a konštrukciu. Skladá sa z hlavnej nádoby, prítlačnej dosky a veka s pružinovým uzáverom
Zľava 22 % 50 € Najnižšia cena v období 30 dní pred znížením ceny.
39 €
Tovar od: MBGroup
Zľava 22 % 50 € Najnižšia cena v období 30 dní pred znížením ceny.
39 €

8.11.2024 - 11.11.2024 na vašej adrese

Popis

KLAUSBERG KB-7588 1,5 kg vrecká na kladivo

Klausberg

Šunkovar je špeciálny kuchynský spotrebič určený na varenie rôznych druhov šuniek, mletého mäsa a iných mäsových výrobkov v pare. Má jednoduchú obsluhu a konštrukciu. Skladá sa z hlavnej nádoby, prítlačnej dosky a veka s pružinovým uzáverom. Umožňuje pripraviť naraz až 1,5 kg mäsového výrobku. Na boku nádoby je štrbina s otvorom na priame meranie teploty mäsovej náplne. To sa vykonáva pomocou pevne vyrobeného teplomera z nehrdzavejúcej ocele, ktorý je ideálny na pečenie rôznych druhov mäsa. Špeciálna stupnica presne ukazuje ideálnu teplotu pečenia hydiny, bravčového, teľacieho, jahňacieho a hovädzieho mäsa. Teplotný rozsah 0 °C – +120 °C.

Súprava obsahuje aj fóliové vrecká s rozmermi 17×32 cm, 10 balení. Použitie vreciek uľahčuje vkladanie mäsa do nádoby, ako aj vyberanie hotového mäsového výrobku. Výrobok je celý vyrobený z PE a je schválený pre styk s potravinami. Hrúbka fólie 0,04 mm.

Rozmery šunkovaru:

Objem: 1,5 l

Celková výška: 19,5 cm

Výška rúry: 17 cm

Priemer 11,5 cm

Rozmery vrecka:

Šírka výrobku: 17 cm

Výška výrobku: 17 cm: 32 cm (10 ks)

Ako pripraviť mäso v šunkovare.

-Marinujte vybraný kus mäsa deň vopred, aby stihol nasiaknuť všetky arómy korenia.

-Marinované mäso vložte do špeciálneho fóliového vrecka a vložte do hlavnej nádoby.

-Vložte lisovaciu dosku s pružinou a vekom, čím uzavriete nádobu na varenie šunky spolu s mäsom.

-Varič na šunku vložte do hrnca a naplňte ho vodou do 3/4 výšky spotrebiča.

-Začnite ohrievať vodu a varte šunku v pare podľa zvoleného receptu. Zvyčajne by sa mala dusiť pri teplote vody približne 75 – 80 °C počas 2 – 3 hodín, aby teplota mäsa vo vnútri šunkovaru stúpla na približne 72 °C. Určite by nemala presiahnuť 80 – 90 °C.

-Teplotu kontrolujte pomocou vonkajšieho teplomera. Vodu však nenechávame zovrieť. Šunka by sa mala variť v pare, nie vrieť.

-Po dokončení varenia šunky v pare schlaďte šunkovar preliatím studenou vodou. Odstavíme ju, aby vychladla, vložíme ju do chladničky a až po 24 hodinách, keď mäso nadobudne pevnú konzistenciu, vyberieme vrecko s hotovou šunkou.