10× viac produktov za najlepšie ceny
10× viac produktov za najlepšie ceny
Kód: 46644885

KLAUSBERG KLAUSBERG mramorovaný hrniec 16cm 1,6l KB-7669

KLAUSBERG KLAUSBERG mramorovaný hrniec 16cm 1,6l KB-7669

Partnerský predaj - cenu dopravy určuje partner
KLAUSBERG mramorovaný hrniec 16cm 1,6l KB-7669 Klausberg Panvica s objemom 1,6 l s mimoriadne odolným mramorovaným povrchom. Exkluzívny dizajn sa snúbi s bezkonkurenčnou funkčnosťou, vďaka čomu je táto panvica ideálna pre každého moderného kuchára.
Vlastnosti:
  • Vyrobené z hliníka najvyššej
Celý popis
29 €
Tovar od: MBGroup
29 €

27.11.2024 - 28.11.2024 na vašej adrese

Popis

KLAUSBERG mramorovaný hrniec 16cm 1,6l KB-7669

Klausberg

Panvica s objemom 1,6 l s mimoriadne odolným mramorovaným povrchom. Exkluzívny dizajn sa snúbi s bezkonkurenčnou funkčnosťou, vďaka čomu je táto panvica ideálna pre každého moderného kuchára.

Vlastnosti:

– Vyrobené z hliníka najvyššej kvality: zaručuje dlhú životnosť a odolnosť výrobku.

– Vynikajúca schopnosť udržiavať teplo: Umožňuje energeticky úsporné varenie a rovnomerné varenie.

– Všestranné použitie: Ideálne na použitie na všetkých sporákoch – plynových, indukčných, sklokeramických, elektrických a halogénových.

– Špeciálna rukoväť s mäkkým povrchom: Navrhnutá pre pohodlie počas používania, poskytuje bezpečné uchopenie a chráni pred popálením.

– Mramorovaný nepriľnavý povrch: Zabezpečuje, aby sa jedlo neprilepilo na dno, a zároveň umožňuje jednoduché čistenie.

– Možno umývať v umývačke riadu: Uľahčuje čistenie a starostlivosť o riad, takže zostáva vždy v perfektnom stave.

Špecifikácia: Nádobie je vhodné na varenie v chladničke:

– Hrniec s pokrievkou ⌀16× 8 cm – 1,6 l

Mramorovaný nepriľnavý povrch je obohatený o žulovú drť pre väčšiu tvrdosť. Je tvrdší ako teflón, ale zároveň si zachováva výhody teflónu: nepripaľuje sa, dobre rozvádza teplo. Spája výhody liatinového a teflónového riadu. Má všetky výhody teflónu, ale je odolnejší voči poškodeniu, v čom prekonáva aj keramické povlaky. Tento typ hrncov a panvíc umožňuje aj vyprážanie s minimom tuku, pretože riad sa zahrieva podobne ako kameň a rozvádza teplo po celom svojom povrchu.