10× viac produktov za najlepšie ceny
10× viac produktov za najlepšie ceny
Kód: 34594802

KLAUSBERG Súprava parných hrncov 20 cm 4 kusy Kb-7139

KLAUSBERG Súprava parných hrncov 20 cm 4 kusy Kb-7139

Partnerský predaj - cenu dopravy určuje partner
KLAUSBERG 4-dielna súprava hrncov na varenie v pare s objemom 3,1 l / Ø20 cm. Súprava je vyrobená z vysoko kvalitnej nehrdzavejúcej ocele. Použitá oceľ pozostáva z najkvalitnejšej zliatiny bežne používanej vo výrobkoch svetovej triedy, čo zaručuje jej vysokú odolnosť voči korózii.
35,03 €
35,03 €
Vrátenie zadarmo cez Packetu

8.11.2024 - 11.11.2024 na vašej adrese

Popis

KLAUSBERG 4-dielna súprava hrncov na varenie v pare s objemom 3,1 l / Ø20 cm. Súprava je vyrobená z vysoko kvalitnej nehrdzavejúcej ocele. Použitá oceľ pozostáva z najkvalitnejšej zliatiny bežne používanej vo výrobkoch svetovej triedy, čo zaručuje jej vysokú odolnosť voči korózii a veľmi dobrú životnosť. Použitý materiál umožňuje rýchly ohrev potravín a dlhšie udržanie tepla.


Výrobok je vhodný na varenie na indukčných, plynových, elektrických, sklokeramických a halogénových sporákoch.
Možno umývať v umývačke riadu. Súprava sa ľahko čistí.
Hrnce majú neohrievacie rukoväte.
5-vrstvové akutermické dno.
Pokrievka súčasťou balenia.

Akutermickédno variča má špeciálnu hliníkovú vrstvu, ktorá uľahčuje akumuláciu a rovnomerné rozloženie tepla. Steny hrnca sa zohrievajú oveľa pomalšie ako dno, čo umožňuje správnu cirkuláciu vlhkého vzduchu vo vnútri hrnca a umožňuje varenie pri teplotách nižších ako bod varu. Tieto tepelné podmienky zachovávajú v potravinách minerálne látky, vitamíny a výživové hodnoty. Pokrievka tesne zakrýva vložky, takže para neuniká von, ale kondenzuje vo vnútri hrnca.

Zloženie súpravy:

– 1 x základný hrniec 3,1 l / Ø20 × 10 cm

– 2 x naparovacia vložka

– 1 x sklenená pokrievka


Súpravy na varenie v pare sa odporúčajú všetkým, ktorí sa chcú zdravo stravovať v rámci nízkotučnej diéty, osobám s problémami tráviaceho traktu (vredy, poruchy pečene a pankreasu) a všetkým, ktorí chcú schudnúť. V porovnaní s inými spôsobmi varenia si tento spôsob zachováva prirodzenú chuť potravín a takmer všetky živiny. Mäso, údeniny, zeleninu a ryby možno týmto spôsobom variť bez potreby vody a tiež bez prídavkov tuku.