Rosmarino Pour&Cook II oceľový hrniec so sklenenou pokrievkou 3 l - 24 cm
Popis
Oceľový hrniec Pour&Cook so sklenenou pokrievkou je vyrobený z nezničiteľnej ocele 18/10 s 3-vrstvovým dnom pre rýchly a rovnomerný ohrev a kratší čas varenia. Technológia ThermoFlow zaisťuje vynikajúce rozloženie tepla po celom povrchu hrnca, čím sa zabezpečí rovnomerné varenie. Hrniec má vo vnútri odmernú stupnicu na jednoduchšie varenie, výlevku, špeciálne navrhnutú pokrievku a okraj smerujúci von na ľahšie vylievanie a odparovanie. Je vhodný na všetky varné dosky vrátane indukcie. Ľahko sa čistí, pretože je vhodný aj do umývačky riadu.
- Hrniec vyrobený z nehrdzavejúcej ocele 18/10 so sklenenou pokrievkou.
- Trojvrstvové dno pre rýchlejší ohrev.
- Ergonomicky tvarované oceľové rukoväte, ktoré sa neprehrievajú.
- Vhodný na všetky varné dosky vrátane indukcie.
- Hrniec je vhodný na použitie na všetkých typoch varných dosiek vrátane indukčných a možno ho umývať v umývačke riadu.
- Všetok náš riad je navrhnutý podľa najvyšších štandardov a neobsahuje škodlivý PFOA ani iné škodlivé látky.
Technické podrobnosti
- Materiál: nehrdzavejúca oceľ 18/10.
- Materiál rukoväte: nehrdzavejúca oceľ.
- Ergonomická rukoväť: áno.
- Neprehrievajúca sa rukoväť: áno.
- Použitie na indukčnej varnej doske: áno.
- Použitie na keramickej/sklenenej/plynovej/elektrickej varnej doske: áno.
- Použitie v mikrovlnnej rúre: nie.
- Použitie v rúre: áno, do 220 °C bez veka.
- Možno umývať v umývačke riadu: áno.
- Bez PFOA: áno.
- Priemer misky: 24 cm.
- Priemer základne: 19 cm.
- Rozmery: 36 × 24 × 10,5/19 cm.
- Užitočný objem: 3 l.
- Objem po okraj: 4 l.
Pred prvým použitím hrniec dôkladne umyte horúcou vodou a osušte ho. Najvyšší stupeň varenia používajte len na ohrievanie, časom znížte teplotu a varte na strednom stupni. Používajte nízky stupeň varenia, najmä pri varení s malým množstvom vody. Vďaka 3-vrstvovej konštrukcii nemusíte variť pri vysokých teplotách. Stredné až nízke teploty sú dostatočné na väčšinu varenia vrátane vyprážania a pečenia. Nikdy neohrievajte prázdny hrniec; dbajte na to, aby sa tekutina počas varenia nikdy úplne neodparila. Zvyšky jedla namočte a opatrne ich odstráňte špongiou. Riad nedrhnite ostrými alebo kovovými predmetmi (napr. drôtenými hubkami).