10× viac produktov za najlepšie ceny
10× viac produktov za najlepšie ceny
Kód: 47808874

shumee KOMBINÁCIA HALOGÉNU 17L, ČIERNA, 9 DOPLNKOV

shumee KOMBINÁCIA HALOGÉNU 17L, ČIERNA, 9 DOPLNKOV

Partnerský predaj - cenu dopravy určuje partner
KOMBINÁCIA HALOGÉNU 17L, ČIERNA, 9 DOPLNKOV
88,31 €
Tovar od: Shumee
88,31 €

7.11.2024 - 8.11.2024 na vašej adrese

Popis

Technické údaje: Výkon: 1400W, 220–240V 50/60HZ Pečenie 3 až 5-krát rýchlejšie v porovnaní s tradičnými rúrami Objem: 12 l, s nainštalovaným kruhom: 17 l (12 l + 5 l) Beztukové varenie Rovnomerné pečenie vďaka vzduchu cirkulácia (konvekcia) Intuitívna regulácia teploty (65–250°C) a doby prevádzky (0–60 min)Miska z tvrdeného skla odolná voči vysokej teplote s možnosťou automatického čistenia Nízka spotreba elektrickej energie Pohodlná rukoväť, ktorá slúži aj ako vypínač Príslušenstvo: spodný rošt, horný rošt, kliešte, krúžok nerez so sieťkou, stojan na veko, stojan na chlieb, panvica s poťahom, hliníkový naparovač, 4 kovové špajle Rozmery kombinovaného sporáka s kruhom: 44,5 × 33,5 × 41 cm (dĺžka x šírka x výška)Multifunkčné zariadenie ktorý pečie, griluje, griluje, varí, dusí, rozmrazuje a ohrieva. Vďaka použitiu halogénových žiaroviek pečie niekoľkonásobne rýchlejšie v porovnaní s tradičnou rúrou. Na rozdiel od iných halogénových varičov dostupných na trhu má tiež nerezový kruh s mriežkou na vyprážanie hneď pod zdrojom tepla – halogénovou lampou Odporúčané teploty a časy varenia: Kurča – 30–40 min, 180–200 stupňov C. Ryby. – 15–20 minút 130–150 stupňov C Bravčové mäso – 15–20 minút, 180–200 stupňov CD cesto – 10–12 minút, 140–160 stupňov C Homáre – 12–15 minút, 140–160 stupňov C Krevety – 10–12. min, 150–180 stupňov CKrab – 10–13 min, 140–160 stupňov C Klobása – 10–13 min, 120–150 stupňov C Orechy – 10–15 min, 140–160 stupňov C Zemiaky – 30–40 min, 180 –200 stupňov C Krutóny, pečený chlieb – 8–10 min, 120–140 stupňov C Príslušenstvo: Spodný a horný rošt umožňuje naaranžovať 2 vrstvy potravín nerezový krúžok umožňuje zvýšiť kapacitu rúry z 12 na 17 litrov Sieťka umiestnená na krúžku umožňuje vyprážanie pri vysokých teplotách. Ideálny napr. na hranolky, mäso atď. Stojan na veko umožňuje bezpečné odloženie vyhrievaného veka. Stojan na chlieb je potrebný na prípravu chrumkavých krutónov podnos umožňuje pripravovať jedlá na pare. Produkty sa odporúča zabaliť napríklad do potravinárskeho hliníka, špízov a grilovaných mäsových tyčiniek **Obrázky sú len ilustračné.