Alum online Teplomer na pečenie mäsa - vpichový
Popis
Vynikajúci analógový teplomer nielen pre udiarne – má široké uplatnenie v gastronómii, ako na domáce použitie, tak v reštauráciách a potravinárstve. Teplotu pečeného mäsa (alebo iného pokrmu) môžete ľahko skontrolovať a zaistiť tak jeho vynikajúcu kvalitu.
Teplomer neobsahuje ortuť, čo zaisťuje bezpečnosť použitia.
Vyrobené z nerezovej ocele.
Má veľmi praktické symboly optimálnej teploty varenia pre konkrétny druh mäsa (napr. hovädzie, baranie, hydina atď.).
Sada obsahuje krytku na schovanie sondy, ktorú je možné použiť aj na uchytenie – má praktický „klip“ ako v propiske.
Merací rozsah: 120 stupňov
Rozmery:
priemer kotúča: 5,4 cm
dĺžka sondy: 13 cm