Značka
Cena
Štítok
Dostupnosť
Predajca
Hmotnosť
Kakao milujú deti aj dospelí. Holandské kakao, čierne kakao alebo RAW kakao majú svoje miesto vo väčšine domácností. Ako ale vznikajú a aký je rozdiel medzi jednotlivými druhmi? Pozrite sa a vyberte vhodné kakao na pečenie aj na zahriatie.
Holandské kakao
- Holandské kakao si drží vysokú kvalitu a pri výrobe sa alkalizuje - znižuje sa kyslosť a kakao sa ľahšie rozpúšťa. Vyznačuje sa tmavou farbou, plnou chuťou a je vhodné na pečenie.
Čierne kakao
- Čierne kakao má sýto čiernu farbu, ktorá vzniká tradičnou úpravou kakaových bôbov, a značí, že kakao nie je dofarbovanie umelým farbivom. S čiernym kakaom docielite pri pečení múčnikov alebo sušienok sýtejšieho sfarbenia ako pri použití klasického kakaa.
Prírodné kakao
- V prírodnom kakae neprebieha alkalizácia. Zachováva si tak všetky zdraviu prospešné látky, chuť aj vôňu. Má svetlo hnedú farbu a je vhodné na prípravu nápoja aj na pečenie.
RAW kakao
- RAW potraviny nie sú tepelne spracovávané pri teplote vyššej ako 42 °C. Kakao teda nepodlieha praženiu. Je zdraviu prospešné, môže povzbudzovať telo podobne ako káva.
Fair Trade kakao
- Kakao označované ako Fair Trade je vyrábané v súlade so spravodlivými obchodnými podmienkami pre pestovateľov a výrobcov kakaa.
Kakaový nápoj
- Kakaový nápoj je vhodný na prípravu studeného aj horúceho kakaa v kombinácii s mliekom. Môže obsahovať cukor a ďalšie konzervačné látky, nejedná sa teda o čisté kakao. Ľahko sa rozpúšťa.
Uvarte si kvalitné kakao do štýlového hrnčeka alebo šálky a vychutnajte si chvíle pohody.
Horúca čokoláda - horká, mliečna alebo biela?
Horúca čokoláda je sladký nápoj s kakaovou príchuťou. Pripravuje sa v kombinácii s vodou, mliekom alebo smotanou.
- Biela horúca čokoláda - s jemnou príchuťou bielej čokolády (základné suroviny pre bielu čokoládu sú obvykle kakaové maslo, cukor a mlieko, prípadne vanilkový struk)
- Mayská horúca čokoláda - obvykle obsahuje korenie, ako je škorica, chilli a ďalšie
- Mliečna čokoláda - obsahuje mlieko v práškovej forme, čokoláda s mliekom je jemnejšia, vhodná pre deti
- Instantná horúca čokoláda - porciovaná, obsah sáčku jednoducho zalejete horúcim mliekom alebo vodou
- Horúca čokoláda s nízkym obsahom tuku - vhodná aj pri redukčnom jedálničku
- Radiť podľa
- Odporúčame
- Najnižšej ceny
- Najvyššej ceny
- Hodnotenia
- Najpredávanejšie
Čokoláda 19 g, metlička – exkluzívna darčeková sada s hrnčekom.
môžete mať 09.01
Čokoláda 19 g, metlička – exkluzívna darčeková sada s hrnčekom.
môžete mať 09.01
Čokoláda 19 g a nerezová metlička – exkluzívna darčeková sada s hrnčekom.
môžete mať 09.01
Vysoko kvalitný kakaový prášok Van Houten sa vyznačuje jemnou vôňou a krásnou tmavo hnedou farbou. Tučnosť je 20/22%. Kakao je uložené v praktickej plechovej dóze o objemu 230g a je samozrejme vhodné aj pre pečenie, prípravu poliev či náplní.
môžete mať 27.12
Ak ste už ochutnali tradičné čokoládu Monbana a podľahli jej plnej chuti, je pre vás toto kilové balenie ideálne. Čokoláda je vyrobená z kvalitného kakaa a na prípravu stačí horúce mlieko.
môžete mať 27.12
Van Houten horúca čokoláda Passion vám priblíži svojou silnou chuťou a tmavou farbou nápoje talianskych kaviarní. Možnosť prípravy nápoja je rozmiešaním do vody alebo do mlieka. Z balenia pripravíte až 35 porcií horúcej čokolády. Instatné zmes s obsahom kakaa 33%
môžete mať 27.12
Veľké kilové balenie poctivého kakaa využijete na prípravu teplého nápoja aj na pečenie. Jedná sa o čistý kakaový prášok bez ostatných prísad, ktorý je kvalitnejším variantom bežného kakaa z obchodu.
môžete mať 27.12
Zahrejte sa pri krbe a doprajte si chvíľku vianočnej pohody. So šálkou jedinečnej horúcej mliečnej čokolády od Lindt to pôjde samo. Veľmi intenzívna chuť Vás zaručene ohromí.
môžete mať 31.12 - 02.01
Ak ste milovníkmi smotanovo hebkej chuti bielej čokolády, tento tekutý ale poriadne hustý variant vás dostane. Na rozdiel od konkurenčných zmesí táto obsahuje pravé kakaové maslo.
môžete mať 27.12
Karobový prášok, často označovaný ako svätojánsky chlieb, sa vyrába zo sušených a mletých strukov svätojánskeho chleba (Ceratonia siliqua).Dužina sa suší, praží a melie na jemný prášok alebo múku. Tento prášok má bohatú, orechovú chuť, ktorá je trochu podobná karamelu.
môžete mať 16.01
Krémovo-pudingové zloženie, príjemne sladká pochúťka. Nezabudnuteľný pôžitok. Pre skutočných gurmánov.
môžete mať 30.12 - 31.12
Krémovo-pudingové zloženie, príjemne sladká pochúťka. Nezabudnuteľný pôžitok. Pre skutočných gurmánov.
môžete mať 30.12 - 31.12
Kakao a horúca čokoláda
Kakao a horúca čokoláda vykúzlia úsmev na perách nielen v sychravých dňoch. Pre deti ponúkame kakaové nápoje, ktoré sú nenáročné na prípravu. Na pečenie sa hodí holandské alebo čierne kakao, s ktorým získajú múčniky intenzívnu, tmavo hnedú farbu.