mamacoffee Espresso mix Dejavu 250g - žltý melón a trstinový cukor, mliečna čokoláda
Popis
Originál zmes kávy špeciálne namiešaná pre espresso. Vyvážená kombinácia káv z Brazílie a Nikaraguy, ktorá vám umožní vychutnať si bohatú chuť kávy so všetkými zmyslami.
Odporúčaná príprava
Zmes kávy Dejavu 100% Arabica je starostlivo starostlivo pripravená pre ideálne espresso. Je vhodná aj na prípravu v moka kanvici a v mixéri.
Prečo máme túto kávu?
Espresso zmes Dejavu obsahuje 100 % arabiku z Brazílie a Nikaraguy, ktoré sa pražia oddelene a miešajú v správnom pomere, až kým sa pražená.
Káva 100% Arabica Brazil Bananal pochádza z rodinného farmy nášho obľúbeného brazílskeho farmára a priateľa, Paulo Toledo Campos. Je to už tretia káva, ktorú sme vybrali priamo z Paulovej farmy. Na stránke spracovaní a zbere tejto kávy v minulom roku. Fazenda Bananal je prvá farma, ktorú vlastnil Paulov starý otec a kde Paulo vyrastal. Viac ako 5 hektárov farmy pokrýva dažďový prales, ktorý podporuje rozmanitosť druhov okolitej oblasti. Káva nás potešila svojím plným telom so sladkými tónmi žltého melónu.
Druhá káva v našej zmesi, Nicaragua Carmela Lopez, pochádza z malej rodinnej farmy s rozlohou len jedného hektára, ktorá ktorú vedie dnes už 80-ročná Carmela a jej syn Rodrigo. Farma, ktorá sa nachádza 1400 nájdete okrem kávy aj kvety a stromy. To všetko v tieni citrusov a banánovníkov. Carmela si myslí, že káva je plodina, ktorá sa môže deliť o pôdu s inými rastlinami, čím sa zvyšuje jej výnos. Ďalej. Verí, že vedenie malej farmy je najlepším spôsobom produkcie produkovať kvalitnú výberovú kávu, pretože si môžete vybrať všetky detaily.
Detaily
Brasil fazenda Bananal
- Krajina pôvoduKrajina pôvodu : Brazília
- Región: Franca, Alta Mogiana
- Výrobca: Paula Toledo Campos family
- Nadmorská výška: 980 m n. m.
- Odroda: žltý bourbon
- Spracovanie: prírodné
- Stupeň praženia: stredný
- Chuť: sladká po žltom melóne a trstinovom cukre, mliečna čokoláda, dokonale vyvážená a plná
- Telo: plné, okrúhle
- Kyslosť: nízka, sladká
- Priamy obchod
Nikaragua Carmela Lopéz
- Krajina pôvoduPôvod : Nikaragua
- Región: El Porvenir, Aranjuez, Matagalpa
- Výrobca: Farma El Pino, rodina Carmela Lopéz
- Nadmorská výška: 1400 m n. m.
- Odrody: červená caturra
- Zber úrody: ručný
- Spracovanie: umývanie
- Stupeň praženia: stredne tmavý
- Chuťový profil: sladká čokoláda, mandle, trstinový cukor
- Dochuť: sladká, cukor
- Aróma: sladká čokoláda, mandle, mierne citrusy
- Telo: krémové
- Priamy obchod