shumee Aware Scalp Care revitalizačné mikrobiómové sérum 100 ml
Popis
Snívate o hustých, zdravých vlasoch? Začnite s vedomou starostlivosťou o vlasy od korienkov – krásne vlasy začínajú zdravou vlasovou pokožkou. Ľahké revitalizačné sérum pôsobí na pokožku hlavy, hydratuje, regeneruje a vyživuje ju. Vybrané a koncentrované aktívne zložky posilňujú prirodzenú ochrannú bariéru pokožky a podporujú rovnováhu mikrobiómu Biofermenty z rastlín získané v procesoch fermentácie sú bohaté na antioxidanty, minerály, vitamíny, probiotiká, bielkoviny a polyfenoly. vo forme, ktorá sa ľahšie vstrebáva do pokožky. Intenzívny upokojujúci účinok zabezpečuje extrakt zo zeleného čaju a derivát jačmeňa získaný v procese výroby piva, ktorý je zdrojom peptidov, polypeptidov a sacharidov LACTIL® je ekvivalentom prirodzeného hydratačného faktora ľudskej pokožky (NMF), ktorý hydratuje, upokojuje svrbenie a zvyšuje odolnosť pokožky voči podráždeniu. Priaznivé účinky doplnkového séra cinamidu, známeho pre svoje protizápalové vlastnosti, reguluje činnosť mazových žliaz, pôsobí proti starnutiu a posilňuje hydrolipidovú bariéru Zaveďte novú dimenziu starostlivosti o pokožku hlavy a užívajte si zdravú pokožku a krajšie vlasy. vďaka synergii vedy a prírodných zložiek obsiahnutých v sére Spôsob použitia: Po každom umytí naneste malé množstvo séra (1–2 pumpičky) na pokožku hlavy a následne vmasírujte. Vysušte si vlasy ako obvykle. Mierne zlepovanie vlasov pri korienkoch je normálne a po rozčesaní zmizne, ŠŤAVA Z LISTOV ALOE BARBADENSIS, AQUA, PROPÁNEDIOL, NIACINAMID, XANTÁNOVÁ GUMA, POLYGLYCERYL-4 CAPRATE, GLYCERÍN, CAMELLIA SINENSIS (ZELENÝ ČAJ, ZIKÍNOVÝ LIST. ZÁZVOR) EXTRAKT, EXTRAKT SEMIEN HORDEUM VULGARE, LAKTÁT SODNÝ, PCA SODNÝ, FERMENT LACTOBACILLUS, FILTRAT LACTOBACILLUS/RYŽOVÝ FERMENT, EXTRAKT LACTOBACILLUS/SÓJOVÝ FERMENT, LACTOBACILLUS/ RYŽOVÝ FERMENT, LACTOBACILLUS/FILTRAT FILTRAT SACCHAROMYCES/COIX LACRYMA-JOBI MA-YUEN SEED FERMENT FERMENT FILTRATE, SACCHAROMYCES/ZEMIAKOVÁ EXTRAKTNÁ FERMENTÁCIA FILTRAT, LEUCONOSTOC/REDIŠKOVÝ FILTRAT KOREŇOVÉHO FERMENTU, GLYCÍN, FRUKTÓZA, MOČOVINA, INOZITOL, AKTIKÁT, AKTIKÁT BIRFENID SORBÁT DRASELNÝ.