Sonnentor Rasca celá BIO 60 g
Popis
Rasca je korenie nemecky hovoriacich krajín. V Rakúsku, Nemecku a Švajčiarsku sa už používa na mnoho spôsobov. Kmín je najznámejší ako korenie na chlieb. Bravčové pečienky, kapusta a kyslá kapusta tiež žijú z jej štipľavej, horkosladkej arómy. Hnedé semienka prepožičiavajú charakteristickú chuť aj mnohým severoafrickým zeleninovým jedlám – marocká rascová polievka je nepochybne niečo len pre skutočných fanúšikov rasce. Štipka rasce v šaláte je tiež vynikajúca. Zemiaková polievka a tvaroh získajú vďaka rasci výraznú chuť.
Použitie: nátierky, jedlá z jedného hrnca, chlieb, dusené mäso, ryby, hydina, zelenina, strukoviny, zemiaky, jahňacie mäso, hovädzie mäso, divina, pečené mäso, obilninové jedlá, nákypy, huby, bravčové mäso, polievky, vegetariánske jedlá
Kuchyňa: česká kuchyňa
Skladovanie: Skladujte na suchom a chladnom mieste.
Tip: Mnoho ľudí sa chce vyhnúť priamemu zahryznutiu do rasce. Tí, ktorí chcú, môžu korenie uvariť v plátennom vrecúšku a pred podávaním ho vybrať.
Zloženie: rasca celá bio
Balenie: 60 g
CZ-BIO-002
Skladujte v suchu, chráňte pred teplom.
Výživové hodnoty prírodných produktov sa môžu líšiť.