Značka
Cena
Dostupnosť
Kategória
Predajca
Nestíhate nakúpiť? Vyberajte produkty z kategórie Korenie, ochucovadlá online. Nákup vám môžu uľahčiť filtre najlacnejšie Korenie, ochucovadlá či výrobky najlepšie hodnotené ostatnými užívateľmi. Urobte si zásobu s MALL.SK.
- Objednaný tovar doručíme dnes alebo podľa vašich časových preferencií.
- Chcete si radšej vyzdvihnúť tovar sami a ušetriť za dopravu? Po celom Slovensku máme viac ako 1 500 výdajných miest.
- Platiť môžete online, v hotovosti alebo až za 50 dní s overeným účtom prostredníctvom služby MALL Pay.
- Produkty zo sekcie Korenie, ochucovadlá môžete vrátiť do 14 dní bez udania dôvodu.
- Nejasnosti ohľadom objednávky alebo iných služieb vám pomôže vyriešiť naša nonstop zákaznícka podpora.
Na MALL.SK ponúkame už viac ako 1 miliónov produktov!
- Radiť podľa
- Odporúčame
- Najnižšej ceny
- Najvyššej ceny
- Hodnotenia
- Najpredávanejšie
Korenie je jedným z najstarších a najbežnejších korenín. Málokto z nás si vie predstaviť varenie bez použitia korenia. Biele korenie sa vyrába zo zrniek čierneho korenia, ktoré sa po zbere namočia do vody, aby sa odstránila červená šupka. Tým sa odstráni horkosť a plody získajú jemnú, sladkú chuť.
môžete mať 28.11
Korenie je „viac ako len prášok na kýchanie“. Na získanie bieleho korenia sa zbierajú čierne, úplne zrelé plody, ktoré sa potom asi týždeň namáčajú vo vode. Mezokarp, vonkajšia škrupina, sa rozpadne, a tým sa oddelí od endokarpu.
môžete mať 28.11
>S touto pikantnou zmesou v kuchyni je úspech zaručený. Už len pohľad na farebnú zmes zjemnenú kvetmi slnečnice a ruže šíri dobrú náladu. Žihľava, petržlen, oregano, tymián a medvedí cesnak dodávajú šalátovým listom zemitú, aromatickú a lahodnú chuť.
môžete mať 28.11
Pravá madagaskarská kurkuma mletá BIO je špecifický druh kurkumy pochádzajúci z Madagaskaru, ktorý sa pestuje a spracováva podľa zásad ekologického poľnohospodárstva. Kurkuma (Curcuma longa) je korenie známe svojimi zdraviu prospešnými účinkami, najmä protizápalovými a antioxidačnými vlastnosťami.
môžete mať 28.11
Biele mleté korenie sa vyrába zo zrniek čierneho korenia, ktoré sa po zbere namočia do vody, aby sa odstránila červená šupka. Tým sa odstráni horkosť a plody získajú jemnú, sladkú chuť. Biele korenie sa potom rozomelie na prášok. Korenie je obľúbeným korením v mnohých kuchyniach na celom svete.
môžete mať 28.11
Plody čierneho korenia sa po zbere musia ošetriť, aby sa mohli použiť ako korenie. Najprv sa fermentujú a potom sa sušia na slnku. Tým získava korenie svoju typickú ostrú chuť a vôňu. Čierne korenie je jedným z najstarších a najznámejších korenín, ktoré sa dnes používa v každej kuchyni.
môžete mať 28.11
Niet divu, že šafran je najdrahším korením na svete. Na jeden kilogram šafránu je potrebné zozbierať približne 150 000 kvetov krokusu (približne na ploche 2 000 m²). Kvety sa potom oddelia od okvetných lístkov.
môžete mať 28.11
Korenie je viac ako len prášok na kýchanie. Sušené nelúpané zrnká korenia majú jemnú ovocnú vôňu a intenzívnu štipľavú chuť. Plody sa zbierajú tesne pred úplnou zrelosťou a potom sa sušia. Čierne korenie je všestranné a používa sa celé, drvené alebo čerstvo mleté.
môžete mať 28.11
Škorica je kôra škoricovníka, ktorá sa lúpe, suší a používa ako korenie. Jej zemitá, drevitá a zároveň sladká chuť sa hodí k mliečnej ryži, kompótom a koláčom. Veľmi dobre ladí aj so všetkými druhmi sušeného ovocia.
môžete mať 28.11
Sladká paprika má charakteristickú sýtočervenú farbu a neodolateľnú paprikovú arómu. Má sladkú chuť, takže ju určite oceníte v dusených jedlách, ako prísadu do omáčok, pri príprave mäsa a dokonca sa môže použiť aj do niektorých druhov omáčok.
môžete mať 28.11
Kurkuma (žltý koreň) nielenže dominuje v zmesi karí, ale je zodpovedná za väčšinu žltej farby tejto svetoznámej zmesi karí. Kari má svoj pôvod v Indii a odráža neuveriteľne rozmanité chute tejto krajiny. Spoločnosť Sonnentor ponúka dve kari zmesi, jemne sladkú a pálivú kari pre milovníkov chilli.
môžete mať 28.11
Škorica sa dá použiť na mnoho rôznych spôsobov: pri pečení dezertov (napr. štrúdle), do horúcich nápojov (horúce šťavy, varené víno), ale aj pri výrobe domácej kozmetiky (trochu škorice v balzame na pery urobí pery plnšie a kyprejšie).Ale čo je škorica a na čo je dobrá?
môžete mať 28.11