Značka
Cena
Dostupnosť
Kategória
Predajca
- Radiť podľa
- Odporúčame
- Najnižšej ceny
- Najvyššej ceny
- Hodnotenia
- Najpredávanejšie
- ×DostupnosťNa sklade
Tradičná grécka zmes Gyros je známa po celom svete. Ochutiť ňou môžete nielen tradičný grécky pokrm Gyros ale výborne sa hodí aj na všetky druhy mäsa vhodného na grilovanie alebo pečenie.
môžete mať 03.10 - 07.10
Koreninová zmes pochádzajúca z vietnamskej kuchyne. Odporúča sa najmä na ryby a morské plody, ale aj na dochutenie omáčok či dresingov.
môžete mať 03.10 - 07.10
Harissa je štipľavá zmes korenia, ktorá sa bežne používa najmä v Tunisku ale aj v ďalších severoafrických krajinách na ochutenie všetkých druhov jedál ako sú polievky, dusené mäso, tagíny, marinády, hummus, kuskus, zelenina, dipy atď.
môžete mať 03.10 - 07.10
Aromatická koreninová zmes typická pre thajskú kuchyňu, ideálna na ochutenie rýb alebo tradičných thajských pokrmov.
môžete mať 03.10 - 07.10
Tradičná indická zmes Karí je zmes, ktorú sme vytvorili z 12 korení, je vhodná na prípravu smotanových karí omáčok, dusených jedál, ryže, cestovín a pod.
môžete mať 03.10 - 07.10
Univerzálna zmes korenia známa pre oblasť Gruzínska, vhodná na dochutenie kuracieho mäsa, bravčového mäsa, jahňacieho mäsa, zeleniny, húb, polievok a omáčok.
môžete mať 03.10 - 07.10
Jemne pikantná japonská zmes korenia vhodná na dochutenie polievok, rezancov, opekaného mäsa, rýb, kreviet a iných morských plodov.
môžete mať 03.10 - 07.10
Univerzálna koreniaca zmes typická pre oblasť Ukrajiny. Je stredne pikantná a má sladkastú arómu. Výborne sa hodí najmä na dochucovanie mletého mäsa, ale aj polievok, prívarkov a omáčok.
môžete mať 03.10 - 07.10
Africká, príjemne pikantná zmes korenia. Odporúča sa predovšetkým na mäsové pokrmy a v kombinácii s olivovým olejom alebo červeným vínom.
môžete mať 03.10 - 07.10
Zmes korenia vhodná na akékoľvek druhy steakov. Pred grilovaním alebo opekaním pripravte olejovú marinádu a marinujte v nej steaky, lososa alebo zeleninu.
môžete mať 03.10 - 07.10
Jemne štipľavá, sladkastá zmes, vhodná najmä na grilovanie a marinovanie bravčového mäsa (rebierka, krkovička).
môžete mať 03.10 - 07.10
Známa výrazná koreninová zmes s celým alebo len veľmi málo mletým korením, ktorá tvorí základ mnohým indickým zeleninovým, mäsitým a strukovinovým jedlám.
môžete mať 03.10 - 07.10