Značka
Cena
Dostupnosť
Kategória
Predajca
Nestíhate nakúpiť? Vyberajte produkty z kategórie Korenie, ochucovadlá online. Nákup vám môžu uľahčiť filtre najlacnejšie Korenie, ochucovadlá či výrobky najlepšie hodnotené ostatnými užívateľmi. Urobte si zásobu s MALL.SK.
- Objednaný tovar doručíme dnes alebo podľa vašich časových preferencií.
- Chcete si radšej vyzdvihnúť tovar sami a ušetriť za dopravu? Po celom Slovensku máme viac ako 1 500 výdajných miest.
- Platiť môžete online, v hotovosti alebo až za 50 dní s overeným účtom prostredníctvom služby MALL Pay.
- Produkty zo sekcie Korenie, ochucovadlá môžete vrátiť do 14 dní bez udania dôvodu.
- Nejasnosti ohľadom objednávky alebo iných služieb vám pomôže vyriešiť naša nonstop zákaznícka podpora.
Na MALL.SK ponúkame už viac ako 1 miliónov produktov!
- Radiť podľa
- Odporúčame
- Najnižšej ceny
- Najvyššej ceny
- Hodnotenia
- Najpredávanejšie
Tradičná indická zmes Karí je zmes, ktorú sme vytvorili z 12 korení, je vhodná na prípravu smotanových karí omáčok, dusených jedál, ryže, cestovín a pod.
môžete mať 08.11 - 12.11
Univerzálna zmes korenia známa pre oblasť Gruzínska, vhodná na dochutenie kuracieho mäsa, bravčového mäsa, jahňacieho mäsa, zeleniny, húb, polievok a omáčok.
môžete mať 08.11 - 12.11
Jemne pikantná japonská zmes korenia vhodná na dochutenie polievok, rezancov, opekaného mäsa, rýb, kreviet a iných morských plodov.
môžete mať 08.11 - 12.11
Univerzálna koreniaca zmes typická pre oblasť Ukrajiny. Je stredne pikantná a má sladkastú arómu. Výborne sa hodí najmä na dochucovanie mletého mäsa, ale aj polievok, prívarkov a omáčok.
môžete mať 08.11 - 12.11
Africká, príjemne pikantná zmes korenia. Odporúča sa predovšetkým na mäsové pokrmy a v kombinácii s olivovým olejom alebo červeným vínom.
môžete mať 08.11 - 12.11
Zmes korenia vhodná na akékoľvek druhy steakov. Pred grilovaním alebo opekaním pripravte olejovú marinádu a marinujte v nej steaky, lososa alebo zeleninu.
môžete mať 08.11 - 12.11
Jemne štipľavá, sladkastá zmes, vhodná najmä na grilovanie a marinovanie bravčového mäsa (rebierka, krkovička).
môžete mať 08.11 - 12.11
Známa výrazná koreninová zmes s celým alebo len veľmi málo mletým korením, ktorá tvorí základ mnohým indickým zeleninovým, mäsitým a strukovinovým jedlám.
môžete mať 08.11 - 12.11
Zmes korenia je vhodná na prípravu typických gréckych jedál, ako souvlaki, musaka, grécky šalát, ale aj na zeleninu, syr, hydinu a jahňacie mäso.
môžete mať 08.11 - 12.11
Korenie s výraznou arómou sušených bylín, ktoré sa vyskytujú v oblasti Provensálska. Používa sa na ochutenie dusenej zeleniny, rýb, grilovaného mäsa ( kuracie, králičie, baranie, jahňacie).
môžete mať 08.11 - 12.11
Španielska zmes korenia, známa pre oblasť Andalúzie. Vhodná na ochutenie najmä kuracieho a bravčového mäsa. Pred použitím vhodné pridať olivový olej a marinovať mäso v zmesi cca aspoň 1 hodinu.
môžete mať 08.11 - 12.11
Zmes korenia známa pre oblasť blízkeho východu. Vhodná na ryžu, kuracie a jahňacie mäso, strukoviny a tradičné arabské jedlá. Pri opekaní na panvici odporúčame pridať rozdrvené mandle.
môžete mať 08.11 - 12.11