Allpresan Allpresan Diabetic MICROSILVER + REPAIR č. 1552 - 125 ml
Popis
Veľmi suchá až šupinatá koža je častým vedľajším účinkom cukrovky. Štúdie preukázali, že kožná bariéra je u diabetikov narušená, a to môže byť často začiatok rozvoja závažných komplikácií nôh. Pri narušení kožnej bariéry sa výrazne zvyšuje riziko prieniku choroboplodných zárodkov a mikroorganizmov, a z toho plynúce sekundárne infekcie. Allpresan diabetic microsilver + repair penový krém bol vyvinutý špecíálne pre starostlivosť o pokožku s diabetes mellitus. Vďaka biomimetickým (kožným) lipidom a uree je kožná bariéra posilnená a intenzívne hydratovaná. Mikrostriebro má antibakteriálne vlastnosti a pomáha predchádzať zápalom.
- Starostlivosť o pokožku pre diabetes mellitus s biomimetickými lipidmi, močovinou a mikrostriebrom
- Poskytuje intenzívnu vlhkosť a tým znižuje drsnosť a popraskanie pokožky
- S certifikovaným mikrostriebrom bez nano častíc (MicroSilver BG™)
- Tvorí priedušnú ochrannú sieť založenú na aktívnom princípe moderných textílií
- Ihneď po použití peny sa môžete znova obliecť – nehrozí pošmyknutie
Použití:
Ideálne je naniesť Allpresan diabetic penový krém MICROSILVER + REPAIR dvakrát denne, (ráno a večer), popr. podľa potreby, na suchú až šupinatú pokožku. Na väčšiu plochu pokožky stačí malé množstvo. Pred prvým použitím odstráňte originálnu pečať na zadnej strane uzáveru. Pred použitím dózu pretrepte a pri odoberaní ju držte dávkovacím ventilom dohora. Pena sa rýchlo vstrebáva a nemastí, takže sa môžete hneď obliecť. Produkt je určený iba k vonkajšiemu použitiu.
Zloženie:
Aqua; Urea; Decyl; Oleate; Octyldodecanol; Butane; Glycerin; Panthenol; Cetyl; Alcohol; Propane; Stearic; Acid; Glyceryl; Stearate; Silver; Capryloyl; Glycine; Caprylic/Capric; Triglyceride; Palm; Glycerides; Allantoin; Saccharide; Isomerate; Sodium; Lauroyl; Sarcosinate; Squalane; Hydrogenated; Lecithin; Ceramide; NP; Butyrospermum; Parkii; Butter; Pentylene; Glycol; Tocopherol; Sodium; Citrate; Citric; Acid; Hydrogenated; Palm; Glycerides; Citrate; Potassium; Lauroyl; Wheat; Amino; Acids