10× viac produktov za najlepšie ceny
10× viac produktov za najlepšie ceny

Dellinger Nôž kuchársky Kiritsuke na pečivo 210 mm Volcano

Dellinger Nôž kuchársky Kiritsuke na pečivo 210 mm Volcano

Partnerský predaj - cenu dopravy určuje partner
Kuchynský nôž v japonskom štýle, odolná čepeľ z damaškovej ocele, rukoväť s nitom na pevné spojenie s čepeľou, ergonomické prevedenie pre pohodlné držanie, vzor Volcano.
111,10 €
Tovar od: VISO TRADE
111,10 €
Získajte dopravu ZADARMO so
Posledný kus
Vrátenie zadarmo cez Packetu

1.8.2024 na výdajnom mieste
1.8.2024 - 5.8.2024 na vašej adrese

Popis

Nôž Volcano Kiritsuke od značky Dellinger sa stane nepostrádateľným pomocníkom každého kuchára. Využijete ho na krájanie pečiva (rožkov, chleba, bábovky) a iných potravín, ktoré sú na povrchu tvrdé a vo vnútri mäkké. Vďaka vrúbkovanému ostrie počas krájania takmer nedrobíte. Navyše s nožom rozrežete pokojne aj veľký melón alebo ananás.

Hlavné prednosti

  • Kvalitné prevedenie čepele aj rukoväte
  • Odolná čepeľ – zo 72 vrstiev damaškovej ocele
  • Rukoväť s nitom pre pevné spojenie s čepeľou
  • Pohodlná manipulácia vďaka ergonomickej rukoväti
  • Krásny japonský design

Odolná čepeľ v japonskom štýle

Kúpte si naozaj kvalitný nôž v japonskom štýle . Jeho čepeľ tvorí 72 vrstiev damaškovej ocele . Vďaka týmto vrstvám je mimoriadne odolná. Zdobí ju úchvatný damascénsky vzor Volcano , ktorý minimalizuje trenie pri reze a zabraňuje prilepeniu krájaných potravín k čepeli.

Nôž Dellinger Kiritsuke Volcano

Kvalitná rukoväť

Na výrobu rukoväte noža Dellinger sa používa veľmi kvalitný a vodeodolný materiál G10 . Nehrozí teda, že by vám začala korodovať a oxidovať. Udrží si svoju tvrdosť a pevnosť. Navyše nevyžaduje skoro žiadnu údržbu. Rukoväť zdobí stredový mozaikový nit . Ten zároveň zaisťuje jej pevné spojenie s ostrím. Rukoväť je ručne leštená a ergonomicky tvarovaná, takže sa vám nôž pohodlne drží v ruke.

Ako sa o nôž starať

  • Na zachovanie ostrosti nôž ručne umyte a ihneď osušte. Umývanie noža v umývačke riadu sa neodporúča.
  • S nožom nekrájajte príliš tvrdé a zmrazené potraviny, aby ste nezlomili jeho ostrie.
  • Po použití je vhodné nôž potrieť olejom. Pokiaľ viete, že nôž nebudete dlhšiu dobu používať, je lepšie nôž naolejovať a zabaliť do handričky alebo novín.
  • Agresívne látky môžu na noži zanechať časti, ktoré budú korodovať a vytvárať škvrny. Pri takom jave nehrdzavie ostrie noža, ale práve prichytené časti. Na odstránenie odporúčame použiť napríklad jedlú sódu.
  • Na brúsenie noža použite ocieľku alebo diamantové a vodné brúsne kamene.

Špecifikácia

  • Značka: Dellinger
  • Séria: Volcano
  • Model: Kiritsuke
  • Určenie: nôž
  • Typ noža: na pečivo
  • Tvrdosť jadra čepele: 62–64 Rockwella
  • Farba: čierna, červená
  • Materiál čepele: japonská damašková oceľ VG10
  • Materiál rukoväte: G-10
  • Hmotnosť: 260 g
  • Dĺžka ostria: 210 mm
  • Dĺžka rukoväte: 110 mm
  • Celková dĺžka: 345 mm

Obsah balenia

  1. 1× kuchynský nôž