Dellinger Nôž vykosťovací Boning Carbon Fragment
Popis
Kuchynský vykosťovací nôž Boning značky Dellinger patrí do rady Carbon Fragment . Kvalitné spracovanie oceľovej čepele a karbónovej rukoväte vytvára moderný nôž na vykosťovanie . Schopnosti japonského noža oceníte pri odrezávaní mäsa od kostí, oddeľovaní šliach, tučných častí alebo chrupaviek. Zúžená čepeľ si poradí aj s vykosťovaním v okolí kĺbov. Nôž meria 290 mm. Odporúčame nôž aj ako darček k narodeninám alebo Vianociam pre vašich blízkych.
Hlavné prednosti
- Vykosťovací nôž
- Vhodný pre vonkajšie kuchyne
- Kvalitné prevedenie čepele aj rukoväte
- Moderný design
- 110 vrstiev dvoch tvrdých nerezových a prekovaných ocelí
- Krásny vzor na čepeli
- Vhodný ako darček
110 vrstiev ocele
Zaobstarajte si skutočnú kvalitu. Čo tak čepeľ tvorenú 110 vrstvami dvoch tvrdých nerezových a prekovaných ocelí ? Čepeľ týchto nožov prechádza kalením vo veľmi presných vákuových peciach a následne je ochladená dusíkom. Následne sa každý nôž ručne brúsi pod uhlom 12–15 ° a pri tvrdosti okolo 60 HRC. Vďaka tomuto spracovaniu dosahuje nôž extrémnu ostrosť a hodí sa najmä do vonkajších kuchýň.
Moderná karbónová rukoväť
Vykosťovací nôž Boning patrí do radu Carbon Fragment . Rad je pomenovaný podľa materiálu, ktorý sa používa na výrobu rukoväte tohto noža. Hovoríme o karbóne. Vďaka použitiu tohto materiálu je rukoväť nožov z tohto radu veľmi kvalitná, odolná a zároveň naozaj ľahká. O pevné spojenie damaškovej ocele a rukoväte sa postará dvojité nitovanie .
Ako sa o nôž starať
- Na zachovanie ostrosti nôž ručne umyte a ihneď osušte. Umývanie noža v umývačke riadu sa nikdy neodporúča.
- Po použití je vhodné nôž potrieť olejom. Pokiaľ viete, že nôž nebudete dlhšiu dobu používať, je lepšie nôž naolejovať a zabaliť do handričky alebo novín.
- Agresívne látky môžu na noži zanechať časti, ktoré budú korodovať a vytvárať škvrny. Pri takom jave nehrdzavie ostrie noža, ale tie prichytené časti. Na odstránenie odporúčame použiť napríklad jedlú sódu.
- Nikdy nepoužívajte nôž na krájanie tvrdých a zmrazených potravín.
- Na brúsenie noža použite ocieľku alebo diamantové a vodné brúsne kamene.
Špecifikácia
- Značka: Dellinger
- Model: vykosťovací Boning
- Séria: Carbon Fragment
- Určenie: kuchynský nôž
- Farebné prevedenie: nerez, čierna, šedá
- Materiál čepele: japonská damašková oceľ
- Materiál rukoväte: karbón
- Hmotnosť: 145 g
- Dĺžka čepele: 155 mm
- Dĺžka rukoväte: 115 mm
Obsah balenia
- 1× kuchynský nôž