Tramontina Nôž na vykosťovanie hydiny Tramontina Professional - 9 cm
Popis
Nôž na vykosťovanie hydiny od brazílskeho výrobcu Tramontina z rady Professional určenej predovšetkým pre profesionálnych mäsiarov je vďaka svojej inovatívnej technológii vždy pripravený odviesť svoju prácu na 100%. Nekomfortné krájanie mäsa a kostí sa stane minulosťou.
Neuveriteľne vysoká kvalita čepelí s tvrdosťou 57HRC je výsledkom tepelného spracovania, ktoré spočíva v kalení (zahrievanie čepele), následne ochladení pod nulou (chladenie od –50 do –196 stupňov) a temperovaní (zvýšenie pružnosti ocele) zaručuje naozaj dlhú životnosť. Anatomická a ergonomická textúrovaná polypropylénová rukoväť je priamo vstrekovaná do oceľovej podložky, čo zaisťuje pohodlné a bezpečné použitie.
Tento nôž v japonskom štýle sa nazýva aj „honesuki“. Jeho tvar je špeciálne navrhnutý na jednoduché oddeľovanie mäsa od kostí bez zbytočného odpadu. Ostrý špic zaručuje presné rezné rezy.
Certifikované Národnou sanitárnou nadáciou NSF. Antimikrobiálna ochrana zabraňuje a obmedzuje množenie baktérií a plesní. Nože sa ľahko skladujú a čistia, sú vhodné do umývačky riadu.
Doplňujúce informácie:
obsah balenia: 1× nôž na mäso
farba: žltá
balenie: ochranný obal