Victorinox 5.6608.12 vykosťovací nôž 12 cm, žltá
Partnerský predaj - cenu dopravy určuje partner
Vykosťovací nôž Victorinox Boning Knife je vhodný na vykosťovanie hydiny alebo šunky, orezávanie tuku a šliach. Vhodný do kuchyne i pre profesionálnych mäsiarov. Má zúženú čepeľ s hladkou hranou s dĺžkou 12 cm z nehrdzavejúcej ocele, ktorá je vhodná na pohodlné vykosťovanie okolo kĺbov a kostí.
Celý popis
Popis
Vykosťovací nôž Victorinox Boning Knife je vhodný na vykosťovanie hydiny alebo šunky, orezávanie tuku a šliach. Vhodný do kuchyne i pre profesionálnych mäsiarov.
Má zúženú čepeľ s hladkou hranou s dĺžkou 12 cm z nehrdzavejúcej ocele, ktorá je vhodná na pohodlné vykosťovanie okolo kĺbov a kostí.
Rukoväť je vyrobená zo žltého plastového materiálu Fibrox, ktorým bol prelomovým pre Victorinox. Možno ju sterilizovať do teploty 150°C a zodpovedá požiadavkám smernice (ES) 1935/2004.