10× viac produktov za najlepšie ceny
10× viac produktov za najlepšie ceny

Victorinox 5.6614.15 vykosťovací a filetovací nôž 15 cm, zelená

Victorinox 5.6614.15 vykosťovací a filetovací nôž 15 cm, zelená

Partnerský predaj - cenu dopravy určuje partner
Vykosťovací a filetovací nôž Victorinox Boning Knife je vhodný na vykosťovanie hydiny alebo šunky, orezávanie tuku a šliach, ale i na filetovanie rýb a ich krájanie na tenké plátky. Vhodný do kuchyne i pre profesionálnych mäsiarov.  Má zúženú tenkú čepeľ s hladkou hranou s dĺžkou 15 cm z nehrdzavej
25,20 €
25,20 €
Posledné 2 kusy

23.7.2024 na vašej adrese

Popis

Vykosťovací a filetovací nôž Victorinox Boning Knife je vhodný na vykosťovanie hydiny alebo šunky, orezávanie tuku a šliach, ale i na filetovanie rýb a ich krájanie na tenké plátky. Vhodný do kuchyne i pre profesionálnych mäsiarov. 

Má zúženú tenkú čepeľ s hladkou hranou s dĺžkou 15 cm z nehrdzavejúcej ocele, ktorá je vhodná na pohodlné vykosťovanie okolo kĺbov a kostí. 

Rukoväť je vyrobená zo zeleného plastového materiálu Fibrox, ktorým bol prelomovým pre Victorinox. Možno ju sterilizovať do teploty 150°C a zodpovedá požiadavkám smernice (ES) 1935/2004.