Victorinox 6.1323.21 Butter and cream cheese knife
Partnerský predaj - cenu dopravy určuje partner
Nôž na syr s fibroxovou rukoväťou, nepriľnavou úpravou a dĺžkou čepele 21 cm.Vynájdenie plastovej rukoväte Fibrox znamenalo pre Victorinox skutočný prielom. Je založená na najmodernejších ergonomických poznatkoch a užívateľovi poskytuje optimálnu ochranu. Všetky fibroxové rukoväte je možné sterilizo
Popis
Nôž na syr s fibroxovou rukoväťou, nepriľnavou úpravou a dĺžkou čepele 21 cm.
Vynájdenie plastovej rukoväte Fibrox znamenalo pre Victorinox skutočný prielom. Je založená na najmodernejších ergonomických poznatkoch a užívateľovi poskytuje optimálnu ochranu. Všetky fibroxové rukoväte je možné sterilizovať až do teploty 150°C a zodpovedajú požiadavkam smernice (ES) 1935/2004.