10× viac produktov za najlepšie ceny
10× viac produktov za najlepšie ceny
Kód: 42909931

Wüsthof 1090171204 CLASSIC Sada nožov v stojane/bloku, 12 dielov, čierny jaseň

Wüsthof 1090171204 CLASSIC Sada nožov v stojane/bloku, 12 dielov, čierny jaseň

Partnerský predaj - cenu dopravy určuje partner
Sada nožov Wüsthof Classic 1090171204 v stojane/bloku z kvalitného jaseňového dreva, ktoré je namorené na čierno. 12-dielny stojan pojme 9 nožov, rovnú vidličku na mäso, kuchynské nožnice a ocieľku.  Rozmery stojanu (d x š x v): 29 × 15 × 25 cm Obsahuje:Nôž na zeleninu 8 cm – malý, všestranný nôž Celý popis
1 015,45 €
1 015,45 €
Posledný kus

3.7.2024 na vašej adrese

Popis

Sada nožov Wüsthof Classic 1090171204 v stojane/bloku z kvalitného jaseňového dreva, ktoré je namorené na čierno.

12-dielny stojan pojme 9 nožov, rovnú vidličku na mäso, kuchynské nožnice a ocieľku. 

Rozmery stojanu (d x š x v): 29 × 15 × 25 cm

Obsahuje:
Nôž na zeleninu 8 cm – malý, všestranný nôž s úzkou špicatou čepeľou a hladkým ostrím. Vhodný na krájanie, čistenie a dekorovanie ovocia a zeleniny a špikovanie mäsa.
Špikovací nôž Classic 10 cm - malý, všestranný nôž s úzkou špicatou čepeľou vhodný na krájanie, čistenie a dekorovanie ovocia a zeleniny a špikovanie mäsa.
Nakrajovací nôž Classic 14 cm - má zúbkovanú čepeľ a je skvelý na rezanie pečiva a žemlí, obľúbený na tvrdé salámy a dokonca aj na zrelé paradajky.
Vykosťovací nôž Classic 14 cm - ideálny na vykosťovanie hydiny alebo šunky, odrezávanie tučného mäsa a šliach. Zúžená čepeľ je navrhnutá pre pohodlné vykosťovanie okolo kĺbov a kostí. 
Japonský nôž Santoku 17 cm – všestranný nôž na najjemnejšie krájanie na doske na krájanie, na prípravu ázijskej i západnej kuchyne, priehlbiny na čepeli zabraňujú prilepeniu krájaných tenkých plátkov k čepeli noža.
Kuchársky nôž Classic 20 cm – všestranný univerzálny nôž na krájanie mäsa, rýb, zeleniny, ovocia a sekanie byliniek.
Nôž na šunku Classic 23 cm – na porciovanie par excellence, krájanie šunky, mäsa (varené, pečené, surové)
Nôž na chlieb Classic 23 cm - má zúbkovanú čepeľ a je vhodný na krájanie čerstvého, chrumkavého chleba, pečiva aj narodeninovej torty.
Sekáčik 16 cm - má širokú a ťažkú čepeľ. Je vhodný na delenie veľkých kusov mäsa, prípravu rebierok a sekanie kostí.
Rovná vidlička na mäso Classic 16 cm - vhodná na dvíhanie a držanie mäsa pri porcovaní a taktiež pri obracaní mäsa pri pečení.
Ocieľka 23 cm – slúži na naostrenie otupených hrán 
Kuchynské nožnice 21 cm – na strihanie rybích kostí a plutiev, byliniek, kvetín, rebarbory, papiera, kuchynskej fólie a pod.