10× viac produktov za najlepšie ceny
10× viac produktov za najlepšie ceny
Kód: 35273178

Kela Panvica železná FERRUM 28 cm KL-11617

Kela Panvica železná FERRUM 28 cm KL-11617

Partnerský predaj - cenu dopravy určuje partner
  • materiál: železo
  • priemer: 28 cm
  • výška: 5 cm
  • rukoväť z nerezovej ocele
  • séria: Ferrum
  • značka: KELA
Strojovo kovaná vyprážajúca panvica. Veľmi silné a ťažké prevedenie. Pred prvým použitím je nutné panvicu vypáliť.
Zľava 7 % 52,80 € Najnižšia cena v období 30 dní pred znížením ceny.
48,90 €
Zľava 7 % 52,80 € Najnižšia cena v období 30 dní pred znížením ceny.
48,90 €
Získajte dopravu ZADARMO so
Posledné 3 kusy
Iní predajci

7.1.2025 na výdajnom mieste
16.1.2025 - 19.1.2025 na vašej adrese

Popis

  • materiál: železo

  • priemer: 28 cm

  • výška: 5 cm

  • rukoväť z nerezovej ocele

  • séria: Ferrum

  • značka: KELA


Strojovo kovaná vyprážajúca panvica. Veľmi silné a ťažké prevedenie. Pred prvým použitím je nutné panvicu vypáliť. Ideálne na prípravu steakov, prudké restovanie mäsa či zeleniny a grilovanie, vynikajú extrémnou tepelnou vodivosťou. Oceľ použitá na výrobu panvíc Ferrum je 100% prírodný materiál. Panvice nie sú opatrené žiadnym umelým nepriľnavým povrchom, sú ekologické a recyklovateľné.


Železné panvice sú vhodné na všetky druhy sporákov vrátane indukcie, ale používaná platňa musí byť väčšia ako priemer panvy. Panvica sa tak nebude pri prvotnom vypálení krútiť a deformovať, čím by došlo k poškodeniu a trvalému znehodnoteniu panvy. Najlepší spôsob využitia tejto panvice je na plynovom sporáku.


Na grilovanie na panvici je najlepšia železná kovaná panvica. Čím masívnejšie, tým lepšie.


Pred prvým použitím je nutné panvicu vypáliť podľa nasledujúcich pokynov, aby nedošlo k jej znehodnoteniu:

  1. panvicu vymyte bežným saponátovým prostriedkom na riad a horúcou vodou

  2. po umytí panvicu vysušte

  3. suchú panvicu postavte na sporák a veľmi silne rozohrejte

  4. až teraz pridajte olej

  5. až sa olej rozpáli pridajte nahrubo nakrájané plátky surových zemiakov so šupkami a veľa soli

  6. zemiaky dobre opečte a potom vyhoďte – zaistite dostatočný odťah pár pomocou digestora

  7. po skončení železnú kovanú panvicu opäť umyje a vytrite mastným papierom, aby pri skladovaní nehrdzavela