10× viac produktov za najlepšie ceny
10× viac produktov za najlepšie ceny
Kód: 39716203

Browin Sušené kvasnice na silné a šumivé vína 7 g

Browin Sušené kvasnice na silné a šumivé vína 7 g

Partnerský predaj - cenu dopravy určuje partner
Suché vínne kvasinky značky Browin sú vhodné pre všetky druhy vín, či už biele, červené alebo šumivé (do 16 % alkoholu). Vďaka kvasinkám sa nemusíme obávať o farbu, buket ani o dobré prekvasenie. 7 g kvasiniek postačuje na 10–35 l nálevu.
2,07 €
Tovar od: DomoDomo_pl
2,07 €
Získajte dopravu ZADARMO so
u zásielok od 12,9 €

2.8.2024 na výdajnom mieste
1.8.2024 - 2.8.2024 na vašej adrese

Popis

Sušené vínne kvasinky

Browinove sušené vínne kvasinky sú vhodné pre všetky druhy vín, či už biele, červené alebo šumivé (do 16 % alkoholu). Vďaka kvasinkám sa nemusíme obávať o farbu, buket ani o dobré prekvasenie. 7 g kvasiniek stačí na nastavenie 10–35 l.

Parametre:
  • Značka: Browin
  • Hmotnosť: 7 g
  • Typ: sušené
  • Kvasnice postačujú na nastavenie od 10 do 35 l
  • Použitie: kvasinky pre všetky druhy vín vrátane šumivých vín
Návod na použitie:

Obsah vrecúška rozmiešajte v 100 ml vody prevarenej a ochladenej na 30 °C, nechajte 20 minút pri izbovej teplote. Po uplynutí tejto doby nalejte roztok do fermentačnej nádrže alebo balóna s vínom.

Kvasinky dosiahnu svoj plný potenciál s týmito médiami: s vitamínom B1 (401010) a Kombi Vita (401030).

Zloženie: Kvasnice s kvasinkami (VITA), ktoré sa používajú na výrobu kvasiniek:

Saccharomyces cerevisiae var. bayanus vínne kvasinky, emulgátor: sorbitol monostearát.

Upozornenie.

Pre optimálny priebeh fermentácie sa odporúča pridať kondicionér: B1 (401010), Kombi Vita (401030).

Minimálna trvanlivosť pred použitím: Dátum exspirácie a číslo šarže na pečati. Skladujte na suchom mieste pri izbovej teplote. Výrobok určený len na enológiu, nie na priamu konzumáciu.

Informácie o výrobku:

Fermivin PDMkvasinky na kvasenie do 16 % alkoholu BAYANUS, ktoré sa vďaka svojej univerzálnosti skvele hodia do vín z egrešov, hrušiek, marhúľ, jahôd, obilnín, hlohu, jabĺk, šípok, bieleho a čierneho hrozna, rebarbory, sultánok, čerešní, višní, čerešní, malín, rododendrónov a haluzi, arónie, ostružín, čiernych, bielych a červených ríbezlí, čučoriedok, bazových plodov. Tieto kvasinky majú mierny vplyv na aromatický profil vína, čím zachovávajú vôňu ovocia, z ktorého sa nápoj vyrába. Tieto kvasinky kvasia aj v náročných podmienkach vysokej koncentrácie cukru, vysokej koncentrácie alkoholu alebo nízkych teplôt. Z tohto dôvodu sa odporúčajú aj na kvasenie medovej mladiny a na opätovné kvasenie vín, tzv. reštart.

Vďaka veľmi širokému rozsahu, v ktorom kvasinky Fermivin PDM kvasia, sa ich oplatí používať pri kvasení v pivniciach alebo miestnostiach, kde je teplota nižšia ako izbová.

Jedno vrecúško kvasiniek je vhodné na prípravu 10 až 35 l vínnej šťavy.

Suché vínne kvasinky Fermivin PDM sa veľmi ľahko používajú, stačí krátka rehydratácia.