10× viac produktov za najlepšie ceny
10× viac produktov za najlepšie ceny
Kód: 38239146

Browin Vínne liehovarnícke turbo kvasinky 5-7 dní 40 g

Browin Vínne liehovarnícke turbo kvasinky 5-7 dní 40 g

Partnerský predaj - cenu dopravy určuje partner
Vínne turbo kvasinky Browin sú zmesou živín, vitamínov a kvasiniek na rýchle kvasenie. Je ideálna na kvasenie bieleho a červeného ovocia všetkých druhov. Turbo kvasinky sa vyznačujú rýchlym kvasením – dokážu vykvasiť 7 kg cukru za 5–7 dní (pri teplote 20–29 °C). Zmes vystačí na 25 litrov záparu. Celý popis
4,37 €
Tovar od: DomoDomo_pl
4,37 €
Získajte dopravu ZADARMO so
u zásielok od 12,9 €

2.12.2024 na výdajnom mieste
28.11.2024 - 29.11.2024 na vašej adrese

Popis

Vínne turbo kvasinky

Vínne turbo kvasinky Browin sú zmesou živín, vitamínov a kvasiniek na rýchle kvasenie. Je ideálne na kvasenie bieleho a červeného ovocia všetkých druhov. Turbo kvasinky sa vyznačujú rýchlym kvasením – dokážu vykvasiť 7 kg cukru za 5–7 dní (pri teplote 20–29 °C). Zmes vystačí na 25 l kvasenia.

Parametre:
  • Značka: Browin
  • Hmotnosť: 40 g
  • Zmes vystačí na 25 l nastavovania
  • Pracovný čas: 5–7 dní
Návod na použitie:

Zmiešajte obsah vrecúška v 100 ml vody prevarenej a ochladenej na 30 °C, nechajte 20 minút pri izbovej teplote. Po uplynutí tejto doby nalejte roztok do fermentačnej nádoby alebo balóna so súpravou na víno.

Kvasinky dosiahnu svoj plný potenciál s vitamínom B1 (401010) a Kombi Vita (401030).

Podrobný zoznam údajov nájdete v priložených súboroch.

Zloženie: Kvasinky sú vyrobené z kvasiniek, ktoré sú v súlade s požiadavkami na kvalitu:

Saccharomyces cerevisiae var. bayanus vínne kvasinky, emulgátor: sorbitol monostearát.

Upozornenie.

Pre optimálny priebeh fermentácie sa odporúča pridať kondicionér: B1 (401010), Kombi Vita (401030).

Minimálna trvanlivosť pred použitím: Dátum exspirácie a číslo šarže na pečati. Skladujte na suchom mieste pri izbovej teplote. Výrobok určený len na enológiu, nie na priamu konzumáciu.

Informácie o výrobku:

Fermivin PDMkvasinky na kvasenie do 16 % alkoholu BAYANUS, ktoré sa vďaka svojej univerzálnosti skvele hodia do vín z egrešov, hrušiek, marhúľ, jahôd, obilnín, hlohu, jabĺk, šípok, bieleho a čierneho hrozna, rebarbory, sultánok, čerešní, višní, čerešní, malín, rododendrónov a haluzi, arónie, ostružín, čiernych, bielych a červených ríbezlí, čučoriedok, bazových plodov. Tieto kvasinky majú mierny vplyv na aromatický profil vína, čím zachovávajú vôňu ovocia, z ktorého sa nápoj vyrába. Tieto kvasinky kvasia aj v náročných podmienkach vysokej koncentrácie cukru, vysokej koncentrácie alkoholu alebo nízkych teplôt. Z tohto dôvodu sa odporúčajú aj na kvasenie medovej mladiny a na opätovné kvasenie vín, tzv. reštart.

Vďaka veľmi širokému rozsahu, v ktorom kvasinky Fermivin PDM kvasia, sa ich oplatí používať pri kvasení v pivniciach alebo miestnostiach, kde je teplota nižšia ako izbová.

Jedno vrecúško kvasiniek je vhodné na prípravu 10 až 35 l vínnej šťavy.

Suché vínne kvasinky Fermivin PDM sa veľmi ľahko používajú, stačí krátka rehydratácia.