10× viac produktov za najlepšie ceny
10× viac produktov za najlepšie ceny
Kód: 25162398

G21 Špalek na mäso buk 400 x 300 x 60 mm

G21 Špalek na mäso buk 400 x 300 x 60 mm

Partnerský predaj - cenu dopravy určuje partner
Každý dobrý kuchár vie, že správne porciovanie mäsa je pre prípravu pokrmu nevyhnutné. Na porciovanie mäsa potrebujete dva nástroje a na ich kvalite naozaj záleží. Ostrý nôž alebo sekáčik a kvalitný drevený blok na krájanie.
66,79 €
Tovar od: eoshop
66,79 €

16.10.2024 - 21.10.2024 na vašej adrese

Popis

Každý dobrý kuchár vie, že správne porciovanie mäsa je pre prípravu pokrmu nevyhnutné. Na porciovanie mäsa potrebujete dva nástroje a na ich kvalite naozaj záleží. Ostrý nôž alebo sekáčik a kvalitný drevený blok na krájanie.

Krájanie mäsa alebo krájanie zeleniny a tvrdých surovín na masívnej drevenej doske je šetrné k nožom a sekáčikom na mäso, drevo netupí ich čepele. Krájací blok sa dá použiť aj pri sekaní mäsa paličkou. O kvalite špalíka na krájanie s rozmermi 40 × 30 cm svedčí aj jeho hrúbka 6 cm.

Porcování masa nožem G21 na špalku na maso G21.

Bukový kmeň na rezbárstvo je stávka na istotu

Drevené polená na mäso sa vyrábajú z rôznych druhov dreva, pri výrobe rezbárskeho polena G21 sme použili bukové drevo pre jeho vynikajúce vlastnosti.

Na rozdiel od dubového dreva nemá bukové drevo horkosť, ktorá sa môže preniesť na potraviny, ani sa tak ľahko nezafarbuje a nemení farbu ako napríklad jaseň alebo lipa. Bukové drevo na sekanie má neutrálnu chuť, je tvrdé, odolné a dostatočne husté.

Steaky na špalku na maso G21 s nožem G21 Damascus.

Ako sa starať o drevené polená na mäso

Ak chcete, aby vám špalík na krájanie vydržal čo najdlhšie, neumývajte ho v umývačke riadu ani ho nečistite saponátmi. Správnou starostlivosťou získate dosku na krájanie mäsa v perfektnom stave bez použitia chemikálií. Po každom použití ju stačí opláchnuť a nechať uschnúť, dosku na krájanie môžete tiež vyčistiť citrónovou šťavou alebo octom. Z času na čas je dobré poleno namazať rastlinným alebo minerálnym olejom, aby sa drevo nevysušilo.

TIP: Drevený špalík môžete pred krájaním/porciovaním krvavého mäsa namočiť. Krv a šťavy z mäsa sa tak ľahko nevsiaknu do dreva.

Hlavné výhody

  • Kvalitný drevený blok na krájanie s hrúbkou 6 cm
  • Chuťovo neutrálne bukové drevo
  • Prírodný materiál šetrný k čepeliam nožov a sekáčov
  • Vyrobené v Českej republike

špecifikácie

  • Materiál: bukové drevo
  • Rozmery (Š x V x H): 400 × 300 × 60 mm
  • Hmotnosť: 5,3 kg