Gastrozone Teplomer na pečenie mäsa -10°C do +100°C
Partnerský predaj - cenu dopravy určuje partner
Teplomer na pečenie mäsa –10°C do +100°C, vpichovacej, kov, pre meranie vnútornej teploty mäsa, po dopečení teplomer utrite vlhkou handričkou, nie je vhodný do umývačky riadu, dĺžka sondy 14 cm
Celý popis
8,10 €
Tovar od:
GASTROZONE, spol. s r.o.
8,10 €
Získajte dopravu ZADARMO so
u zásielok od 12,9 €
2.12.2024
na výdajnom mieste
Výdajné miesta
2.12.2024 -
4.12.2024
na vašej adrese
Možnosti doručenia
Popis
Teplomer na pečenie mäsa –10°C do +100°C, vpichovacej, kov, pre meranie vnútornej teploty mäsa, po dopečení teplomer utrite vlhkou handričkou, nie je vhodný do umývačky riadu, postup: Vložte teplomer do stredu najhrubší časti pečienka alebo hydiny. Teplomer sa nesmie dotýkať kosti alebo chrupavky. Teraz nastavte vhodnú teplotu rúry. Pečienka začína, keď ukazovateľ na teplomere dosiahne požadovaný obrázku a teploty pečenia na meradle teplomera.
Technické parametre:
Priemer (mm) | 45 |