10× viac produktov za najlepšie ceny
10× viac produktov za najlepšie ceny
Kód: 45893621

Malatec Ruhhy Bezdrôtový teplomer na mäso s tenkou sondou, nerezová oceľ, rozsah merania 0 - 120 stupňov Celzia

Malatec Ruhhy Bezdrôtový teplomer na mäso s tenkou sondou, nerezová oceľ, rozsah merania 0 - 120 stupňov Celzia

Partnerský predaj - cenu dopravy určuje partner
TEPLOMER NA ÚDENIE ŠUNKY/MÄSA T ENKÁ SONDA – Špeciálne navrhnutý teplomer na mäsomá tenkú sondu, ktorá ľahko prenikne do mäsa a zanecháva minimálnu stopu. Je ideálny na monitorovanie teploty mäsa počas údenia.
3,70 €
3,70 €
Získajte dopravu ZADARMO so
u zásielok od 12,9 €

14.8.2024 na výdajnom mieste
14.8.2024 - 16.8.2024 na vašej adrese

Popis

TEPLOMER NA ÚDENIE ŠUNKY/MÄSA

  • T ENKÁ SONDA – Špeciálne navrhnutý teplomer na mäsomá tenkú sondu, ktorá ľahko prenikne do mäsa a zanecháva minimálnu stopu. Je ideálny na monitorovanie teploty mäsa počas údenia. Ak teda plánujete údiť väčšie kusy mäsa, ako je šunka alebo slanina, oplatí sa zvážiť použitie nášho teplomera s dlhou sondou, ktorý pomôžemonitorovať teplotu v hlbších vrstvách mäsa.
  • N A VARENIE A ÚDENIE – Náš teplomer je multifunkčný a možno ho použiť na varenie v šunkovej rúre aj na údenie. Práve ste našli teplomer, ktorý ponúka široký rozsah teplôt a presné meranie.
  • BEZDRÔTOVÝ- Bezdrôtový teplomer umožňuje sledovať teplotu na diaľku, čo sa hodí pri dlhších procesoch údenia. 
  • PRIEZRAČNÝ A PRAKTICKÝ ciferník – teplomer má praktické symboly pre optimálne teploty údenia pre konkrétne druhy mäsa (hovädzie, baranie, teľacie, bravčové a hydinové). Ciferník je ľahko čitateľný, takže odčítanie teploty je rýchle a pohodlné. Stupnica ukazuje každých 10 stupňov Celzia.
  • ŠPECIFIKÁCIE -rozsah merania: 0 – 120 stupňov Celzia; dĺžka sondy: 13 cm; rozmery: 5,1 × 14,5 cm; hmotnosť: 35 g; hmotnosť balenia: 40 g. 

ŠPECIFIKÁCIE

  • rozsah merania: 0 – 120 stupňov Celzia
  • dĺžka sondy: 13 cm
  • rozmery: 5,1 × 14,5 cm
  • hmotnosť: 35 g
  • hmotnosť v balení: 40 g

OBSAHUJE:

  • teplomer
  • uzáver na uloženie sondy

Vynikajúci analógový teplomer nielen do udiarní – má široké využitie v gastronómii, a to na domáce použitie, v reštauráciách aj v potravinárskom priemysle. Môžete ľahko skontrolovať teplotu údeného mäsa (alebo iných potravín) a zabezpečiť tak jeho vynikajúcu kvalitu. Teplomer je vyrobený z nehrdzavejúcej ocele. Má veľmi praktické symboly pre optimálnu teplotu údenia pre konkrétny druh mäsa. Súčasťou súpravy je kryt na uloženie sondy, ktorý možno použiť aj na jej uchytenie – má praktický „klip“ ako pero.