Malatec Ruhhy Bezdrôtový teplomer na mäso s tenkou sondou, nerezová oceľ, rozsah merania 0 - 120 stupňov Celzia
Malatec Ruhhy Bezdrôtový teplomer na mäso s tenkou sondou, nerezová oceľ, rozsah merania 0 - 120 stupňov Celzia
Partnerský predaj - cenu dopravy určuje partner
TEPLOMER NA ÚDENIE ŠUNKY/MÄSA T ENKÁ SONDA – Špeciálne navrhnutý teplomer na mäsomá tenkú sondu, ktorá ľahko prenikne do mäsa a zanecháva minimálnu stopu. Je ideálny na monitorovanie teploty mäsa počas údenia.
3,70 €
Tovar od:
Váš krásny domov
3,70 €
Získajte dopravu ZADARMO so
u zásielok od 12,9 €
14.8.2024
na výdajnom mieste
Výdajné miesta
14.8.2024 -
16.8.2024
na vašej adrese
Možnosti doručenia
Popis
TEPLOMER NA ÚDENIE ŠUNKY/MÄSA
- T ENKÁ SONDA – Špeciálne navrhnutý teplomer na mäsomá tenkú sondu, ktorá ľahko prenikne do mäsa a zanecháva minimálnu stopu. Je ideálny na monitorovanie teploty mäsa počas údenia. Ak teda plánujete údiť väčšie kusy mäsa, ako je šunka alebo slanina, oplatí sa zvážiť použitie nášho teplomera s dlhou sondou, ktorý pomôžemonitorovať teplotu v hlbších vrstvách mäsa.
- N A VARENIE A ÚDENIE – Náš teplomer je multifunkčný a možno ho použiť na varenie v šunkovej rúre aj na údenie. Práve ste našli teplomer, ktorý ponúka široký rozsah teplôt a presné meranie.
- BEZDRÔTOVÝ- Bezdrôtový teplomer umožňuje sledovať teplotu na diaľku, čo sa hodí pri dlhších procesoch údenia.
- PRIEZRAČNÝ A PRAKTICKÝ ciferník – teplomer má praktické symboly pre optimálne teploty údenia pre konkrétne druhy mäsa (hovädzie, baranie, teľacie, bravčové a hydinové). Ciferník je ľahko čitateľný, takže odčítanie teploty je rýchle a pohodlné. Stupnica ukazuje každých 10 stupňov Celzia.
- ŠPECIFIKÁCIE -rozsah merania: 0 – 120 stupňov Celzia; dĺžka sondy: 13 cm; rozmery: 5,1 × 14,5 cm; hmotnosť: 35 g; hmotnosť balenia: 40 g.
ŠPECIFIKÁCIE
- rozsah merania: 0 – 120 stupňov Celzia
- dĺžka sondy: 13 cm
- rozmery: 5,1 × 14,5 cm
- hmotnosť: 35 g
- hmotnosť v balení: 40 g
OBSAHUJE:
- teplomer
- uzáver na uloženie sondy
Vynikajúci analógový teplomer nielen do udiarní – má široké využitie v gastronómii, a to na domáce použitie, v reštauráciách aj v potravinárskom priemysle. Môžete ľahko skontrolovať teplotu údeného mäsa (alebo iných potravín) a zabezpečiť tak jeho vynikajúcu kvalitu. Teplomer je vyrobený z nehrdzavejúcej ocele. Má veľmi praktické symboly pre optimálnu teplotu údenia pre konkrétny druh mäsa. Súčasťou súpravy je kryt na uloženie sondy, ktorý možno použiť aj na jej uchytenie – má praktický „klip“ ako pero.