Ruhhy Univerzálna škrabka na zeleninu a ovocie, čierna, oceľ + plast, 17,5 x 2 x 2 cm
Partnerský predaj - cenu dopravy určuje partner
Univerzální škrabka na zeleninu a ovoce je praktickým pomocníkem v každé kuchyni. Je vyrobena z kombinace oceli a plastu, což ji činí odolnou a dlouhodobě použitelnou. Její rozměry jsou 17,5 × 2 × 2 cm, což umožňuje snadné skladování. Černá barva dodává škrabce elegantní vzhled.
Celý popis
4,30 €
Tovar od:
Váš krásny domov
4,30 €
Získajte dopravu ZADARMO so
u zásielok od 12,9 €
4.3.2025
na výdajnom mieste
Výdajné miesta
4.3.2025 -
6.3.2025
na vašej adrese
Možnosti doručenia
Popis
ŠKRABKA NA ZELENINU / OVOCIE / ZEMIAKY
- VYSOKÁ KVALITA - Škrabka je kuchynský nástroj určený na jednoduché a bezpečné lúpanie ovocia a zeleniny. Skladá sa z pevnej ergonomickej rukoväte, ktorá bezpečne padne do ruky zlepšuje a urýchľuje lúpanie a dvoch čepelí z nehrdzavejúcej ocele. Čepele sú zahnuté a vďaka zabudovanému mechanizmu nastavené pod uhlom, aby účinne odstránili vonkajšiu vrstvu zeleniny alebo ovocia.
- W MET ROH + PRÍSLUŠENSTVO - nástroj má dodatočný, špeciálne drážkovaný hrot naodstraňovanie nežiaducich prvkov z lúpaných produktov.Na rukoväti ukončenej je „oko“ na zavesenie škrabky na háčik, keď je práca hotová.
- POUŽITIE - malé zariadenie, bez ktorého sa v kuchyni nezaobídete. Vynikajúci na lúpanie zemiakov, mrkvy, uhoriek, jabĺk a hrušiek. Škrabka je ideálna na prípravu domácich zeleninových cestovín a chutných závinov.
- Kryt čepele – škrabka na zeleninu s plastovým krytom čepele je praktický a bezpečný nástroj na každodennú prácu v kuchyni. Umožňuje bezpečné uloženie náradia po práci.
- ŠPECIFIKÁCIE – čierna farba; materiál: oceľ + plast; rozmery: 17,5 × 2 × 2 cm; hmotnosť: 22 g; hmotnosť balenia: 30 g.
ŠPECIFIKÁCIE
- Čierna farba
- materiál: oceľ + plast
- rozmery: 17,5 × 2 × 2 cm
- hmotnosť: 22 g
- hmotnosť v balení: 30 g
Škrabka je kuchynský nástroj, ktorý sa používa na odstraňovanie šupky alebo tenkej vrstvy zo zeleniny a ovocia. Je to užitočná pomôcka, ktorá uľahčuje rýchlu a efektívnu prípravu surovín na pokrmy.