10× viac produktov za najlepšie ceny
10× viac produktov za najlepšie ceny

Life Extension Doplnky stravy Sod Booster

Life Extension Doplnky stravy Sod Booster

Partnerský predaj - cenu dopravy určuje partner
Zosilňovač SOD 30 vegetariánskych kapsúl Katalógové číslo položky: 02361 Telo si vytvára vlastné antioxidačné enzýmy: glutatión, katalázu a čo je dôležité, superoxiddismutázu. Tento silný antioxidant pomáha chrániť vaše bunky pred bunkovým stresom spôsobeným voľnými radikálmi.
45 €
Tovar od: Takemore_net
45 €
Doprava zadarmo
Posledný kus

30.7.2024 na vašej adrese

Popis

Zosilňovač SOD

30 vegetariánskych kapsúl

Katalógové číslo položky: 02361

produkt bez GMO

Telo si vytvára vlastné antioxidačné enzýmy: glutatión, katalázu a čo je dôležité, superoxiddismutázu. Tento silný antioxidant pomáha chrániť vaše bunky pred bunkovým stresom spôsobeným voľnými radikálmi.1 Bunkový stres môže urýchliť proces prirodzeného starnutia – a bolo preukázané, že úroveň produkcie superoxiddismutázy s vekom klesá.2 Preto sme vytvorili naše dvojzložkové zloženie SOD Booster.

Výhody na prvý pohľad:

  • Podporuje produkciu SOD (superoxiddismutázy)
  • Pomáha telu inhibovať bunkový stres spôsobený voľnými radikálmi
  • Podporuje zdravú dlhovekosť a bunkovú funkciu

Arónia (A. melanocarpa) Extrakt

Arónie majú jeden z najvyšších prírodných obsahov polyfenolov – dokonca vyšší ako čučoriedky.3 Konkrétne sú arónie plné polyfenolových zlúčenín nazývaných antokyány.4 Prečo na tom záleží? Pretože antokyány z arónie podporujú produkciu SOD.

Počas dvojmesačnej štúdie dostali účastníci každý deň 300 mg rovnakého extraktu z arónie v SOD Booster. Do konca štúdie viedla suplementácia k 29% zvýšeniu superoxiddismutázy. Zaujímavé je, že sa zvýšili aj hladiny glutatiónu – ďalšieho silného antioxidantu.5

Extramel® koncentrát melónovej dužiny

Extramel® je koncentrát špeciálnej odrody francúzskeho melóna. Tento melón má dlhú trvanlivosť, o ktorej sa predpokladá, že je to čiastočne kvôli vysokej aktivite SOD (a teda bunkovej dlhovekosti) v živom ovocí.

A Extramel® je špeciálne navrhnutý tak, aby odolal aj tráviacim šťavám vášho tela, čím dáva tejto novej zložke viac času na podporu produkcie superoxiddismutázy. V predklinických modeloch konzumácia melónového koncentrátu Extramel® zvýšila hladiny SOD v rôznych tkanivách orgánov.6

Zdravotné prínosy Extramelu® presahujú rámec bunkovej antioxidačnej ochrany a zdravého starnutia – zdá sa, že táto nová zložka tiež podporuje celkovú kvalitu života. V nie jednej, ale dvoch štúdiách subjekty, ktoré konzumovali 10 mg tohto melónového koncentrátu denne, hlásili znížené pocity celkovej únavy a zvýšené pocity pohody a zdravej reakcie na stres.7,8

Dávkovanie klinicky študované

SOD Booster obsahuje klinicky študované dávky extraktu z arónie a koncentrátu melónu Extramel®. Je bez GMO, bez alergénov, bez lepku a vyrobený v Spojených štátoch. Podporte prirodzenú antioxidačnú obranu svojho tela. Pridajte SOD Booster do svojho pluku ešte dnes.

Doplňte fakty

Vegetariánska kapsula veľkosti 1

Suma na porciu
Aronia melanocarpa extrakt (ovocie) [štd. obsahuje 40 % polyfenolov] 300 mg

Extramel® koncentrát melónovej dužiny (ovocie) [poskytuje 140 IU SOD]

10 mg
Ďalšie zložky: rastlinná celulóza (kapsula), maltodextrín, rastlinný olej, oxid kremičitý, mikrokryštalická celulóza.

Bezlepkové

Neobsahuje GMO

Vegetariánstvo

Extramel® je registrovaná ochranná známka spoločnosti Bionov.


Dávkovanie a použitie

Užite jednu (1) kapsulu denne alebo podľa odporúčania lekára.


UPOZORNENIA

UCHOVÁVAJTE MIMO DOSAHU DETÍ

NEPREKRAČUJTE ODPORÚČANÉ DÁVKOVANIE

Nekupujte, ak je vonkajšie tesnenie poškodené alebo poškodené.

Keď ak užívate výživové doplnky, poraďte sa so svojím lekárom, ak sa liečite kvôli zdravotnému stavu, ak ste tehotná alebo dojčíte.

  1. Medzinárodný časopis pre zdravotnícke vedy. 2018;12(3):88–93.
  2. Clin Chim Acta. 2001;305(1–2):75–80.
  3. Eur J Clin Nutr. 2010;64 Suppl 3:S112–20.
  4. Planta Med. 2008;74(13):1625–34.
  5. Med Sci Monit. 2010;16(1):Cr28–34.
  6. Výskum potravín a výživy. 2016;60:32729–32729.
  7. Živiny. 2014;6(6):2348–2359.
  8. Nutr J. 2009;8:40.