10× viac produktov za najlepšie ceny
10× viac produktov za najlepšie ceny

ANAG Makrobiotické nedeľné varenie (vrátane DVD) - Ing. Dagmar Lužná

ANAG Makrobiotické nedeľné varenie (vrátane DVD) - Ing. Dagmar Lužná

Partnerský predaj - cenu dopravy určuje partner
Makrobiotické nedeľné varenie (vrátane DVD) – Ing. dagmar Lužná Chutné recepty na každú nedeľu v roku Kniha ponúka zaujímavé a chutné recepty na každú nedeľu v roku – môžete si uvariť podľa ročných období, pripraviť chutné jedlo podľa makrobiotických zásad z prirodzených potravín.
Momentálne nedostupné.
13,70 €
13,70 €
Vrátenie zadarmo cez Packetu

Popis

Makrobiotické nedeľné varenie (vrátane DVD) – Ing. dagmar Lužná

Chutné recepty na každú nedeľu v roku Kniha ponúka zaujímavé a chutné recepty na každú nedeľu v roku – môžete si uvariť podľa ročných období, pripraviť chutné jedlo podľa makrobiotických zásad z prirodzených potravín, teda plodov, ktoré polia a záhrady okolo nás ponúkajú ku zberu a k sezónnemu spracovaniu. A čo si pre chuťové bunky pripravíte na záver? No predsa dezert! Samozrejme sladký a hladký! Objavte čaro chutného a zdravého rodinného varenia Prežijete radosť pri objavovaní nových chutí pri príprave vianočného „Makrá“, s priateľmi môžete zdieľať svoje pocity pri popíjaní liečebných nápojov, s deťmi zameriate pozornosť na zdravé desiate a maškrty a všetci spoločne si vyskúšate svoju kreativitu pri príprave zeleninových pokrmov a zistíte, že poriadna chuť je nenahraditeľná, a to ako u prípravy vianočného, tak novoročného menu. Zadarmo priložené DVD s cvičeniami A nakoniec malý bonus pre veľkú radosť: kniha je doplnená o DVD sa základy energetických cvičení Do-In, ktoré môžete vykonávať hneď ráno po prebudení, a cviky pre posilnenie alebo uzdravenie jednotlivých orgánov, ktoré môžete cvičiť v priebehu dňa, a to ako doma, tak vonku.

  Počet stránok: 252 Väzba: brožovaná + DVD ISBN:978–80–7554–079–9  

  Ing. Dagmar Lužná – narodila sa v roku 1960 v znamení Strelca. O makrobiotiku sa aktívne zaujíma od roku 1990. Absolvovala kurzy u Ing. Jarmily Průchovej a neskôr u Milana Dvořáka, získala certifikát „Poradca pre tvorivý makrobiotický životný štýl“. V rokoch 2000 až 2008 prevádzkovala v Košiciach predajňu zdravej výživy Ječmínek. V roku 2010 dokončila v magisterskom študijnom programe vzdelaní na Univerzite Tomáša Baťu v Zlíne ako inžinierka ekonómie v gastronómii.