BIALETTI Bialetti Montalatte ručný napeňovač mlieka 330 ml
Partnerský predaj - cenu dopravy určuje partner
Šľahanie mlieka je veľmi jednoduché a rýchle.
Popis
Šľahanie mlieka je veľmi jednoduché a rýchle. Mlieko jednoducho zohrejte na požadovanú teplotu (ale nie na teplotu varu, malo by mať približne 60–65 stupňov) . Potom zohriate mlieko vyšľahajte piestom a niekoľkokrát prudko stlačte. Keď dosiahnete požadovaný efekt, t. j. zamatovú, nadýchanú penu, nalejte ju priamo na uvarenú kávu. Nádobu Montalatte naplňte len do 1/3 jej výšky, pretože mlieko zväčšuje svoj objem. napeňovač môžete používať na plynovom, elektrickom alebo sklokeramickom sporáku. je vyrobený z hliníka s teflónovým povlakom.