Boris Kováč: Z farmy až na tanier - Farmárska revue deťom
Boris Kováč: Z farmy až na tanier - Farmárska revue deťom
Partnerský predaj - cenu dopravy určuje partner
Prečo sa chlieb a koláče robia z obilia? Kto znáša vajcia a ako sa z vajíčka uvarí praženica? Prečo zemiaky treba okopávať? Ako vznikne z mlieka jogurt? Je mäso zdravé? Prečo nám z cibule tečú slzy a cesnak v ústach štípe? Kde sa vôbec berie jedlo?
Celý popis
20,88 €
Tovar od:
Knihy Daniela
20,88 €
Získajte dopravu ZADARMO so
21.11.2024
na výdajnom mieste
Výdajné miesta
21.11.2024 -
22.11.2024
na vašej adrese
Možnosti doručenia
Popis
Prečo sa chlieb a koláče robia z obilia? Kto znáša vajcia a ako sa z vajíčka uvarí praženica? Prečo zemiaky treba okopávať? Ako vznikne z mlieka jogurt? Je mäso zdravé? Prečo nám z cibule tečú slzy a cesnak v ústach štípe? Kde sa vôbec berie jedlo? Každá kapitola tejto knihy prináša odpovede na otázky detí, ako vzniká jedlo. Zároveň je kuchárskou knihou, vďaka čomu si deti môžu vyskúšať, ako sa z farmárskych produktov pripravujú rôzne pochúťky.
Táto kniha priblíži a vysvetlí, ktoré farmárske produkty sú najdôležitejšie a ako vlastne vznikajú. Čo všetko musia farmári vedieť a urobiť, aby sme si jedného dňa mohli vychutnať palacinky, zemiakovú placku, bryndzové halušky či praženicu. Aby ste sa s farmárskymi produktmi lepšie zoznámili, pripravili sme pre vás aj plno jednoduchých receptov.
- Dátum vydania: 01. 12. 2023
- Počet strán: 152
- ISBN: 978–80–973622–5–6
- Väzba: Pevná bez přebalu lesklá