10× viac produktov za najlepšie ceny
10× viac produktov za najlepšie ceny

Millemetri Vyšívacie nožnice 13,5 cm Millemetri Antibact Line 645

Millemetri Vyšívacie nožnice 13,5 cm Millemetri Antibact Line 645

Partnerský predaj - cenu dopravy určuje partner
Vyšívacie nožnice, veľkosť 5" (13,5 cm). Čepele z nerezovej ocele AISI 420 W. 1.4028, tvrdosť ocele 53–54 HRC, symetrická rukoväť z modrého nylonu PA6 s antibakteriálnymi vlastnosťami.Ďalšie vlastnosti: Ideálne na strihanie nití a pre presnú prácu.
8,58 €
Tovar od: Strima Czech
8,58 €
Získajte dopravu ZADARMO so
u zásielok od 12,9 €

29.7.2024 na výdajnom mieste
29.7.2024 - 30.7.2024 na vašej adrese

Popis

Vyšívacie nožnice, veľkosť 5" (13,5 cm). Čepele z nerezovej ocele AISI 420 W. 1.4028, tvrdosť ocele 53–54 HRC, symetrická rukoväť z modrého nylonu PA6 s antibakteriálnymi vlastnosťami.

Ďalšie vlastnosti: Ideálne na strihanie nití a pre presnú prácu. Na profesionálne alebo domáce použitie tam, kde je nevyhnutné dodržiavať vysoké hygienické štandardy.

 

Antibact Line

Nožnice Classic Line v novom prevedení vyvinuté špeciálne na zaistenie vysokej hygieny rúk: zabraňujú prenosu mikroorganizmov a baktérií cez povrch rukovätí.

Modré rukoväte nožníc tohto radu obsahujú špeciálnu antibakteriálnu prísadu z anorganických iónov striebra a prináša trvalú antibakteriálnu ochranu. Vysoká koncentrácia iónov striebra začne okamžite potlačovať rast baktérií a za 24 hodín dosiahne takmer úplnú ochranu. Akonáhle je táto prísada zabudovaná do rukovätí nožníc, stáva sa ich neoddeliteľnou súčasťou a zaručuje bezpečnú, účinnú a nekonečnú antibakteriálnu ochranu.

Systém montáže, ktorý charakterizuje rad Antibact Line, nielenže umožňuje dokonalé a bezproblémové fungovanie nožníc, ale je aj výrazným znakom týchto výrobkov, ktoré pripomínajú zdravotnícky nástroj.

Vďaka mimoriadne vysokým hygienickým vlastnostiam sú tieto nožnice ideálne na použitie v profesionálnom prostredí, kde je ťažké zabrániť tomu, aby rovnaký nástroj používalo mnoho ľudí. Ideálne sú aj v domácnosti a pri kontakte s potravinami.