10× viac produktov za najlepšie ceny
10× viac produktov za najlepšie ceny
Kód: 15973390

Berlingerhaus MINI GRANITOVÁ PANVICA 16cm BH-6186

Berlingerhaus MINI GRANITOVÁ PANVICA 16cm BH-6186

Partnerský predaj - cenu dopravy určuje partner
<p style="margin: 1em 0px; padding: 0px; border: 0px; outline: none 0px; font-size: 12px; background-image: initial; background-position: initial; background-size: initial; background-repeat: initial; background-attachment: initial; background-origin: initial; background-clip: initial; font-family:
28,06 €
Tovar od: Greatstore
28,06 €
Získajte dopravu ZADARMO so
Vrátenie zadarmo cez Packetu

8.11.2024 na výdajnom mieste
8.11.2024 - 12.11.2024 na vašej adrese

Popis

Hrnce a príslušenstvo série Aquamarine od spoločnosti BERLINGER HAUS sú vyrobené z vysoko kvalitného kovaného hliníka s vnútornou vrstvou trojitého granitu (mramor) s veľmi vysokým koeficientom tvrdosti. Vonkajšia škrupina v tmavo modrej metalíze. Tieto atraktívne a módne jedlá sú štandardne vybavené SOFT TOUCH (silikónová rukoväť). Vhodné pre všetky typy sporákov: plynové, elektrické, keramické, halogénové, indukčné. Systém TURBO INDUCTION (veľmi rýchlo sa zohrejú) vám umožní ušetriť až 35% energie.

Rozmery :

Panvica Ø16 × 4cm

 

Vlastnosti :

  • Trojitý antiadhézny žulový povlak
  • Materiál: vysoko kvalitný tlakový liatý hliník
  • Rukoväť Soft-Touch: silikónová rukoväť
  • Systém TURBO INDUCTION (veľmi rýchlo sa zahrejú), úspora energie 35%
  • Vhodné do umývačky riadu
  • Pre všetky typy sporákov: plynové, elektrické, keramické, halogénové, indukčné
  • Farba: tmavomodrá

 

Žulový povlak je teflónový povlak obohatený o žulové pokuty, vďaka čomu získa väčšiu tvrdosť. Je tvrdší ako teflón, ale zároveň si zachováva svoje výhody: nehorí, dobre distribuuje teplo. Spája výhody liatiny a teflónového riadu. Má všetky výhody teflónu, je však odolnejšia proti poškodeniu a prekonáva aj keramické povlaky.

 

Vďaka granitovému povrchu je riad mimoriadne odolný voči poškriabaniu a odolný. Tento typ hrncov a panvíc umožňuje aj vyprážanie s minimálnym množstvom tuku, pretože riad sa ohrieva ako kameň a vydáva teplo po celom svojom povrchu.