CS Solingen Panvica WOK s mramorovým povrchom Marburg 28 cm CS-065904
- materiál: kovaný hliník s mramorovým povrchom- nepriľnavý povrch s mramorovým dizajnom Procalon- povrch je vhodný pre zdravé varenie s minimom tuku- žiaruvzdorná, mäkčená rukoväť pre pohodlný úchop- …
Popis
- materiál: kovaný hliník s mramorovým povrchom
– nepriľnavý povrch s mramorovým dizajnom Procalon
– povrch je vhodný na zdravé varenie s minimom tuku
– žiaruvzdorná, mäkčená rukoväť pre pohodlný úchop
– rukoväť sa nezahrieva, zostáva vždy chladná
– bezproblémová údržba
– vhodné na všetky druhy sporákov vrátane indukcie
– priemer 28 cm
Medzi nenahraditeľné vybavenie kuchyne patria nielen poháre, hrnce a príbory, ale rozhodne aj panvice. Prípravu obľúbených pokrmov vám uľahčia a práca s nimi vám pôjde od ruky! Bez kvalitnej panvice by váš talent nebol v kuchyni plne využitý! Zaobstarajte si panvicu na vyprážanie, pečenie alebo grilovanie mäsa, zeleniny a ďalších surovín. Príprava jedla bude rýchlejšia a vy budete mať na tanieri zdravé pokrmy.
Druhy kuchynských panvíc
V našej ponuke panvíc nájdete rôzne druhy panvičiek pre široké možnosti využitia. S grilovacou panvicou si doma pripravíte mäso a zeleninu ako z grilu. Hlboké panvice využijete na varenie cestovín a polievok. Palacinkové panvičky sú ideálne na prípravu tenkých palaciniek, lievanečníkové panvice na prípravu lievancov a servírovacie panvice budú zdobiť slávnostnú tabuľu a udržiavať jedlo v teple. Univerzálny wok je skvelý na prípravu ázijských pokrmov. Vo woku rýchlo usmažíte mäso a zeleninu pri vysokých teplotách a jedlo bude mať vynikajúcu chuť a arómu.
Vo vašej kuchyni sa bude určite vynímať panvička vo farbe čierna!
Panvica má kvalitnú povrchovú úpravu , vďaka ktorej sa vám s ňou bude dobre pracovať a ľahko z nej odstránite nečistoty. Panvicu môžete tiež bez obáv dať umývať do umývačky.
Premýšľate nad tým, s akým pomocníkom v kuchyni môžete pripravovať dokonalé ázijské jedlá ? Máme pre vás riešenie – wok panvicu!
S univerzálnou wok panvicou pripravíte celý rad jedál, od tradičných ázijských pokrom až po moderné zmesi zeleniny a mäsa. Panvica sa môže využiť aj na varenie ryže alebo na prípravu omáčok .
Pri používaní panvice wok odporúčame držať sa niekoľkých základných pravidiel. Predhrejte panvicu na strednú teplotu, pridajte olej a nechajte ho zahriať. Potom pridajte nakrájané mäso, zeleninu a korenie a smažete kým sa pripravované jedlo rozvonia. Hlboký tvar panvice vám pri varení umožní smažiť a miešať jedlo s ľahkosťou tak, aby sa všetky prísady dokonale premiešali.
Materiál, z ktorého je panvica wok vyrobená, zaručí vynikajúcu tepelnú vodivosť . Je veľmi odolná a vybavená praktickou rukoväťou , vďaka ktorej sa panvica ľahko drží a skvele sa s ňou manipuluje.