Cena
Dostupnosť
- Radiť podľa
- Odporúčame
- Najnižšej ceny
- Najvyššej ceny
- Hodnotenia
- Najpredávanejšie
Kakaovník (Theobroma cacao) je tropická rastlina, ktorá si na svoj rast vyžaduje špecifické podmienky, napríklad teplé a vlhké podnebie. Nie je prekvapením, že najväčší producenti kakaových bôbov sa nachádzajú v Afrike, najmä v krajinách ako Pobrežie Slonoviny, Ghana, Nigéria a Kamerun.
Momentálne nedostupné
Kakaovník (Theobroma cacao) je tropická rastlina, ktorá si na svoj rast vyžaduje špecifické podmienky, napríklad teplé a vlhké podnebie. Nie je prekvapením, že najväčší producenti kakaových bôbov sa nachádzajú v Afrike, najmä v krajinách ako Pobrežie Slonoviny, Ghana, Nigéria a Kamerun.
Momentálne nedostupné
Kto by nepoznal čokoládu! Čokoláda sa vyrába z kakaových bôbov, ktoré do Európy pred mnohými storočiami priviezli Španieli z Južnej Ameriky. Čo sa týka Ameriky, vedeli ste, že Mayovia v Mexiku pili nápoj z kakaových bôbov a radi si ho posypávali mletým chilli?
Momentálne nedostupné
Kakaovník (Theobroma cacao) je tropická rastlina, ktorá si na svoj rast vyžaduje špecifické podmienky, napríklad teplé a vlhké podnebie. Nie je prekvapením, že najväčší producenti kakaových bôbov sa nachádzajú v Afrike, najmä v krajinách ako Pobrežie Slonoviny, Ghana, Nigéria a Kamerun.
Momentálne nedostupné
Nepražené bio kakao je obľúbená potravina, ktorá sa vyrába z kakaových bôbov, ktoré neboli tepelne spracované (nepražené) a boli vypestované podľa zásad ekologického poľnohospodárstva. Táto forma kakaa si zachováva viac živín a antioxidantov v porovnaní s praženým kakaom.
Momentálne nedostupné
Karobový prášok, často označovaný ako svätojánsky chlieb, sa vyrába zo sušených a mletých strukov svätojánskeho chleba (Ceratonia siliqua).Dužina sa suší, praží a melie na jemný prášok alebo múku. Tento prášok má bohatú, orechovú chuť, ktorá je trochu podobná karamelu.
Momentálne nedostupné
Bio mliečna čokoláda sa vyrába z kakaového masla, cukru, sušeného mlieka a vanilkového extraktu. Neobsahuje žiadne umelé arómy, farbivá ani konzervačné látky. Má jemnú krémovú chuť. Čokoláda je vo forme chrumkavých sušienok, ktoré jej dodávajú jedinečnú textúru.
Momentálne nedostupné
Bio mliečna čokoláda sa vyrába z kakaového masla, cukru, sušeného mlieka a vanilkového extraktu. Neobsahuje žiadne umelé arómy, farbivá ani konzervačné látky. Má jemnú krémovú chuť. Čokoláda je vo forme chrumkavých sušienok, ktoré jej dodávajú jedinečnú textúru.
Momentálne nedostupné