Značka
Cena
Dostupnosť
Kategória
- Radiť podľa
- Odporúčame
- Najnižšej ceny
- Najvyššej ceny
- Hodnotenia
- Najpredávanejšie
Biele mleté korenie sa vyrába zo zrniek čierneho korenia, ktoré sa po zbere namočia do vody, aby sa odstránila červená šupka. Tým sa odstráni horkosť a plody získajú jemnú, sladkú chuť. Biele korenie sa potom rozomelie na prášok. Korenie je obľúbeným korením v mnohých kuchyniach na celom svete.
môžete mať 15.11
Arašidy, ktoré sa často mylne považujú za orechy, sú v skutočnosti strukoviny. Korene arašidov siahajú do Južnej Ameriky, kde sa pôvodne pestovali. V súčasnosti sú však najväčšími producentmi tejto strukoviny Čína a India, ale pestuje sa aj v USA alebo Nigérii.Ale čo toxíny?
môžete mať 15.11
Arašidy, ktoré sa často mylne považujú za orechy, sú v skutočnosti strukoviny. Korene arašidov siahajú do Južnej Ameriky, kde sa pôvodne pestovali. V súčasnosti sú však najväčšími producentmi tejto strukoviny Čína a India, ale pestuje sa aj v USA alebo Nigérii.Ale čo toxíny?
môžete mať 15.11
Arašidy, ktoré sa často mylne považujú za orechy, sú v skutočnosti strukoviny. Korene arašidov siahajú do Južnej Ameriky, kde sa pôvodne pestovali. V súčasnosti sú však najväčšími producentmi tejto strukoviny Čína a India, ale pestuje sa aj v USA alebo Nigérii.Ale čo toxíny?
môžete mať 15.11
Brusnice (nájdete ich aj pod názvom brusnica) sú plody kríka. Brusnice môžete pestovať aj na záhrade, len im musíte poskytnúť kyslú a vlhkú pôdu.Čo vieme o histórii brusníc? História týchto červených bobúľ siaha do obdobia pred objavením Ameriky – používali ich tu Indiáni.
môžete mať 15.11
Brusnice sú plody kríka. Brusnice môžete pestovať aj na záhrade, len im musíte poskytnúť kyslú a vlhkú pôdu.Čo vieme o histórii brusníc? História týchto červených bobúľ siaha do obdobia pred objavením Ameriky – používali ich tu Indiáni.
môžete mať 15.11
Brusnice sú plody kríka. Brusnice môžete pestovať aj na záhrade, len im musíte poskytnúť kyslú a vlhkú pôdu.Čo vieme o histórii brusníc? História týchto červených bobúľ siaha do obdobia pred objavením Ameriky – používali ich tu Indiáni.
môžete mať 15.11
Brusnice sú plody kríka. Brusnice môžete pestovať aj na záhrade, len im musíte poskytnúť kyslú a vlhkú pôdu.Čo vieme o histórii brusníc? História týchto červených bobúľ siaha do obdobia pred objavením Ameriky – používali ich tu Indiáni.
môžete mať 15.11
Brusnice sú plody kríka. Brusnice môžete pestovať aj na záhrade, len im musíte poskytnúť kyslú a vlhkú pôdu.Čo vieme o histórii brusníc? História týchto červených bobúľ siaha do obdobia pred objavením Ameriky – používali ich tu Indiáni.
môžete mať 15.11
Brusnice sú plody kríka. Brusnice môžete pestovať aj na záhrade, len im musíte poskytnúť kyslú a vlhkú pôdu.Čo vieme o histórii brusníc? História týchto červených bobúľ siaha do obdobia pred objavením Ameriky – používali ich tu Indiáni.
môžete mať 15.11
Brusnice sú plody kríka. Brusnice môžete pestovať aj na záhrade, len im musíte poskytnúť kyslú a vlhkú pôdu.Čo vieme o histórii brusníc? História týchto červených bobúľ siaha do obdobia pred objavením Ameriky – používali ich tu Indiáni.
môžete mať 15.11
Výberové suroviny: Brusnice, ktoré používame, sú starostlivo vyberané a sušené, aby si zachovali svoju prirodzenú sladkosť a šťavnatosť.
môžete mať 15.11
Výberové suroviny: Brusnice, ktoré používame, sú starostlivo vyberané a sušené, aby si zachovali svoju prirodzenú sladkosť a šťavnatosť.
môžete mať 15.11
Bulgur medium BIO sa vyrába zo zŕn pšenice, ktoré sa pred varením čiastočne sparia a potom rozdrvia na malé zrnká. Jeho výhodou je vysoký obsah vlákniny, ktorá je dôležitá pre správne fungovanie trávenia. Obsahuje tiež bielkoviny dôležité pre budovanie a obnovu svalovej hmoty.
môžete mať 15.11
Bulgur medium BIO sa vyrába zo zŕn pšenice, ktoré sa pred varením čiastočne sparia a potom rozdrvia na malé zrnká. Jeho výhodou je vysoký obsah vlákniny, ktorá je dôležitá pre správne fungovanie trávenia. Obsahuje tiež bielkoviny dôležité pre budovanie a obnovu svalovej hmoty.
môžete mať 15.11
Camu camu je tropické bobuľové ovocie pestované v Južnej Amerike, najmä v Peru. Najznámejšie je vďaka vysokému obsahu vitamínu C, ktorý je mnohonásobne vyšší ako v citrusových plodoch. Bobule sú tiež bohaté na antioxidanty, ktoré prispievajú k regenerácii a ochrane buniek.
môžete mať 15.11
Camu camu je tropické bobuľové ovocie pestované v Južnej Amerike, najmä v Peru. Najznámejšie je vďaka vysokému obsahu vitamínu C, ktorý je mnohonásobne vyšší ako v citrusových plodoch. Bobule sú tiež bohaté na antioxidanty, ktoré prispievajú k regenerácii a ochrane buniek.
môžete mať 15.11
Celozrnný bulgur je chutnou a zdravou alternatívou obilnín. Vyrába sa z celých pšeničných zŕn, takže si zachováva vysokú výživovú hodnotu. Obsahuje bohaté množstvo vlákniny, ktorá podporuje zdravé trávenie.
môžete mať 15.11
Celozrnný kuskus BIO je zdravou a chutnou alternatívou klasického kuskusu. Vyrába sa z celozrnnej krupice, ktorá je bohatým zdrojom vlákniny, vitamínov a minerálov. Kuskus je dobrým zdrojom vlákniny, ktorá je dôležitá pre zdravie tráviaceho traktu.
môžete mať 15.11
Celozrnný kuskus BIO je zdravou a chutnou alternatívou klasického kuskusu. Vyrába sa z celozrnnej krupice, ktorá je bohatým zdrojom vlákniny, vitamínov a minerálov. Kuskus je dobrým zdrojom vlákniny, ktorá je dôležitá pre zdravie tráviaceho traktu.
môžete mať 15.11
Ako je známe, strukoviny sú bohaté na množstvo živín a telu prospešných látok. Pôsobia aj ako prevencia proti kardiovaskulárnym ochoreniam. Sú vhodné aj pre diabetikov, pretože majú nízky glykemický index, veľa vlákniny a potešia aj celiatikov, keďže fazuľa je prirodzene bezlepková.
môžete mať 15.11
Ako je známe, strukoviny sú bohaté na množstvo živín a telu prospešných látok. Pôsobia aj ako prevencia proti kardiovaskulárnym ochoreniam. Sú vhodné aj pre diabetikov, pretože majú nízky glykemický index, veľa vlákniny a potešia aj celiatikov, keďže fazuľa je prirodzene bezlepková.
môžete mať 15.11
Červená šošovica má svoje korene v Turecku, ale dnes je obľúbená najmä v Indii, kde sa používa do rôznych jedál. Je vhodná do polievky, na kašu a príjemne prekvapí v šalátoch. Je bohatá na vlákninu a bielkoviny, preto by ju mali do svojho jedálnička zaradiť všetci vegetariáni a vegáni.
môžete mať 15.11
Červená šošovica má svoje korene v Turecku, ale dnes je obľúbená najmä v Indii, kde sa používa do rôznych jedál. Je vhodná do polievky, na kašu a príjemne prekvapí v šalátoch. Je bohatá na vlákninu a bielkoviny, preto by ju mali do svojho jedálnička zaradiť všetci vegetariáni a vegáni.
môžete mať 15.11